Kronisk blærebetændelse behandling


Antal stillinger i alt: 541

05.02.2011, elena
Olga, fortæl mig de nøjagtige koordinater for en medicinsk institution i Tyskland, ellers er der ikke længere nogen styrke med blærebetændelse. Skriv mere detaljeret.

01/17/2011, Larisa
Kære kvinder, for ikke at blive syg, har du brug for sult og behandling med koldt vand, der er ingen anden måde at være sund på.

01/15/2011, Olga
Et angreb af blærebetændelse skete først for 6 år siden, og det virkede som ingenting, et tilbagefald skete en gang om året, jeg drak Monural og glemte problemet. For seks måneder siden besluttede jeg at gå til en læge for første gang med dette problem, lavede en cystoskopi, fandt en svag betændelse, ordinerede en ugentlig skylning med MP med collargol, biseptol og spazmex. Siden da er jeg tilbagefald med intervaller på 2-uger-2 måneder. Escherichia coli sås konstant i urinen. For nylig læste jeg, at collargol ud over at ødelægge bakterier også ødelægger den beskyttende membran, der er beklædt MP, samt antibiotika. Og tilbagefald sker oftest ikke engang på grund af underbehandling, men trit på grund af reinfektion. Så spørgsmålet er ikke engang, hvordan man helbreder blærebetændelse. Problemet er, hvordan man gendanner den beskyttende skal efter behandling. Kroppen selv er i stand til at klare infektionen. For nylig stødte jeg på netop sådan en medicin "Amaline" / "URO-GIAL". Sandheden er lidt dyr, måske har nogen erfaring med at bruge den? Er det pengene værd?

18.01.2011, læge 38 år
det er bydende nødvendigt at behandle den seksuelle partner + tage kanephron i lang tid

02/04/2011, Olga
Du ved hvad lægen er, men skal du ikke gå med dine idiotiske anbefalinger, hvor næste? Bortset fra det ved du ikke noget, du gentager alle det samme som papegøjer, selvom de fattige piger og deres partnere allerede har bestået en million undersøgelser af denne art. Af en eller anden grund kan vores russiske læger ikke engang stille en diagnose normalt ved at foretage den samme cystoskopi som i Tyskland. Kun i Tyskland kender de og er i stand til at behandle et sådant problem som for eksempel interstitiel blærebetændelse, og du bringer kun patienter til sådanne komplikationer, og du selv Foretag ikke diagnosen, selvom alle symptomerne er i ansigtet (langvarigt ubehag i blæren, hyppig løb på toilettet, konstante forværringer uden grund, ofte er der ikke fundet bakterier i urinen i lang tid). Du kender sandsynligvis ikke engang sådanne lægemidler som Elmeron, Hepan, Urovaxom, som er virkelig effektive og bruges i civiliserede lande, som f.eks. At du vil tilbyde patienten endnu et antibiotikabehandling at slippe af med. Interessant ved du, at i sådanne tilfælde, som de stakkels stipendiater skriver om, er immunmodulatorer og antibiotika generelt kontraindiceret? Nogle læger tilbyder endda at gå i kirke, siger de, måske fortalte de dig? - og dette er russisk medicin fra det 21. århundrede!? Jeg vil ikke fornærme nogen, undskyld, hvis noget, men det koger allerede.

06/15/2011, Marina
Hej Olga! Mit navn er Marina, jeg er 37, jeg har allerede været syg i 12 år, jeg læste, at der ikke er bakterier i urinen, har du det også? Jeg var bange for, da de sagde, at det var tuberkulose i urinvejssystemet. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal tænke, selv ikke i en løkke.

11.02.2011, Svetlana
Ja, det er svært at finde en god læge. Da jeg begyndte at få dette problem, sendte urologen på distriktsklinikken mig til gynækologen, fordi jeg havde en god urintest. Derefter solgte urologen mig et kosttilskud under gulvet på det medicinske center. Jeg var helt desperat. Så var der min mands poliklinik (han er en militærmand). En ung læge, der fik mig til at bestå en masse tests, gjorde instillationer og intet også! Som et resultat sendte han mig til en ven i Botkin. Der gjorde de endelig en cystoskopi!.

12.01.2011, Marina
Vi læser resultaterne af en international (10 lande) undersøgelse i artiklen og dens resultater med tabeller, især konklusionerne i slutningen, afsnit 3 og 6:
3. Resultaterne af ARESC-undersøgelsen antyder, at ampicillin, sulfonamider og cefuroxim ikke bør anvendes til empirisk behandling af urinvejsinfektion..
5. Brugen af ​​fluoroquinoloner kræver også særlig pleje om sommeren.
6. Fosfomycin, mecillinam og nitrofurantoin bevarer deres høje effektivitet og kan med succes bruges til empirisk behandling af ukompliceret infektion i nedre urinveje.
Bedre at læse hele artiklen, vær sikker og i det mindste konklusioner http://medi.ru/doc/g561212.htm Og det bedste er nitrofurantoin (du kan ifølge forskningen sige en analog til monural, men du skal drikke som ethvert godt antibiotikum i 5-8 dage ifølge instruktionerne), og monural (fosfomycin) er en skilsmisse for penge, fordi 1-2 gange infektionen kan blive ramt godt, kan du drukne infektionen ud, men du kan ikke helt dræbe infektionen.

15/12/2010, Tatiana
Jeg er 35 år gammel, mit navn er Tatiana. Blærebetændelse plagede mig længe. For eksempel begyndte det efter sex straks på grund af dette udviklede en vedvarende modvilje mod intimitet. Jeg får mine fødder våde, jeg fryser igen. Pinen er vild, urin blandet med blod. Jeg drak antibiotika, det ser ud til at hjælpe, men du kan ikke drikke dem ofte. Engang hørte jeg fra en ven, at der er specielle øvelser, der styrker de intime muskler og blærens muskelvægge. Blærebetændelse er den samme betændelse i blærens slimhinde, derfor skal slimhinden styrkes, så infektionen ikke trænger ind i den. Jeg har ledt efter de nødvendige oplysninger i lang tid, og for nylig fandt jeg det. De øvelser, jeg har brug for, er meget tilgængelige beskrevet af lægen i bogen Intimate health of a woman. Lægen skriver (dette er et citat fra bogen), at på grund af den kraftige blodforsyning til musklerne og organerne i det lille bækken og følgelig den normale ernæring af vævene, strukturen af ​​slimhinden i vagina og blære genoprettes. Stærke muskler og stærke slimhinder i vagina og blære forhindrer en vaginal eller urininfektion i at ødelægge dit liv.

Jeg ville være glad, hvis mine oplysninger er nyttige for nogen.

02/06/2011, Julia
Tanya fortæl mig venligst øvelserne for at gendanne blærens slimhinde. Tak, det hjalp dig?

Piger, der gjorde blæreinstillationer? Dette er meget smertefuldt??

Fortæl os, pliz. Ordineret fra blærebetændelse til at gøre denne procedure med en opløsning af Collargol, noget jeg ikke kan bestemme alt... Dumt (((

Hvad er blæreinstillation

Instillation af blæren er introduktionen af ​​en medicinsk opløsning i dens hulrum. Proceduren er ordineret som en af ​​metoderne til behandling af infektioner i urinvejsorganet: blærebetændelse, urethritis, prostatitis hos mænd.
Inden instillation ordineres, skal lægen foretage en cystoskopi - en undersøgelse af blærens indre overflade. En biopsi anbefales også, dette vil hjælpe med at etablere en nøjagtig diagnose..

Hos kvinder er urinrørets åbning bredere, så de tolererer proceduren lettere end mænd, for dem er det mindre smertefuldt. For dem udføres administrationen af ​​lægemidlet på den gynækologiske stol.

Sådan udføres instillation:

Patienten skal først tisse.
Lægen behandler kønsorganerne og urinrøret med et antiseptisk middel.
Ved hjælp af et kateter injiceres den medicinske opløsning, i nogle få sekunder klemmer lægen åbningen af ​​urinrøret.
I et stykke tid, mindst 2 timer, skal medicinen opbevares inde.
Instillation hjælper med at slippe af med den inflammatoriske proces på kort tid, gendanne de indre slimhinder. Til implementeringen anvendes antibiotiske opløsninger og antiseptiske opløsninger..

Kontraindikationer til proceduren er kortvarig graviditet, blærebetændelse i det akutte stadium, individuel intolerance over for den medicinske opløsning.

Det er umuligt at udføre instillationer derhjemme. Det er næsten umuligt at effektivt skylle dig selv, desuden er der en risiko for at skade urinrøret og indføre en infektion i blæren. Proceduren udføres kun af læger, som ordineret af en læge. Antallet af krævede sessioner bestemmes også af lægen, i gennemsnit gentages de cirka fem gange.

Hvordan er instillationen af ​​blæren

Behandling af blæren kan finde sted ikke kun ved at tage et lægemiddelforløb, men også ved fysioterapiforanstaltninger, når effekten opstår direkte på problemområdet.

Sådanne behandlingsmetoder inkluderer instillation af blæren, som er ordineret til mange dysfunktioner i kønsorganet hos både mænd og kvinder..

Teknikken bruges til at eliminere betændte, inficerede foci på organets overflade ved at introducere en aktiv løsning i problemområdet.

Sådanne manipulationer hjælper med at fremskynde helingsprocessen af ​​væv, stimulere genoprettelsen af ​​epitelet og forhindre yderligere udvikling af sygdommen..

Processen udføres i flere sessioner, udelukkende under tilsyn af en specialist med indledende forberedelse af patienten.

Indikationer for manipulation

Instillation af blæren ordineres af en urolog på basis af diagnostiske undersøgelser, eksklusive kontraindikationer. En sådan behandling kan anbefales til følgende sygdomme:

  1. Blærebetændelse. En af de mest almindelige inflammatoriske sygdomme, der er kendetegnet ved betændelse i blæreslimhinden. Patologi fremkaldes af forskellige typer bakterier, ekstern eller intern infektion, som lægemidlet administreret ved instillation direkte kæmper med. Blærebetændelse kan være akut eller kronisk. Manipulationer finder sted med et kronisk forløb af sygdommen i en tilbagevendende periode.
  2. Kronisk urethritis. Betændelse i urinvejen behandles med en slags kunstvanding med en opløsning af medicin, der lindrer symptomerne på urethritis og reducerer læsionerne. Proceduren anbefales ikke under svær forværring.
  3. Skader på væv og slimhinder i det gynækologiske og urinveje af vira, bakterier af forskellige typer, herunder klamydia, ureaplasma og så videre.
  4. Prostatitis, betændelse i adenom.
  5. Med passage af kemoterapeutisk indflydelse på kønsorganerne, urinrøret. I nogle tilfælde er instillation af onkologiske formationer ordineret..

Det hensigtsmæssige ved direkte handling på blæren ved at indføre et specielt lægemiddel gennem urinen vurderes af den behandlende læge. Valget af en aktiv løsning og hyppigheden af ​​sessioner udføres også..

Fordele og ulemper ved metoden

I betragtning af forskellene mellem instillation i sammenligning med oral indgivelse af lægemidler såvel som med andre fysioterapeutiske tiltag, er tydelige fordele ved metoden synlige. Disse inkluderer følgende egenskaber:

  1. Lægemidlet kommer ind i problemområdet med en høj koncentration, hvilket forbedrer den terapeutiske effekt. At tage stoffer giver ikke en sådan virkning, da de aktive stoffer trænger gennem blodet med den laveste koncentration.
  2. Langvarig kontakt, i gennemsnit 2,5-3 timer, lægemidler med betændelsesfokus. Dette hjælper med at effektivt ødelægge infektionen, stoffet trænger dybere ind i det berørte væv.
  3. Positiv dynamik observeres efter flere sessioner.
  4. Mangel på negative virkninger på andre organer, hvilket er typisk, når du tager orale antibiotika. Virkningen af ​​medikamenter forekommer kun på det patologiske område, der omgår mave-tarmkanalen, tarmene, leveren.
  5. Evnen til at behandle infektioner af særprægede typer, det vigtigste er at vælge det rigtige antibakterielle middel.
  6. Det bruges til patienter i forskellige grupper på grund af det begrænsede antal kontraindikationer, det er ordineret til gravide kvinder, børn.

Hvis vi overvejer ulemperne ved proceduren, inkluderer de en vis risiko for skade på urinvejen og organet i løbet af introduktionen af ​​kateteret, medicin. Selvom med sundhedsarbejdernes erfaring og under hensyntagen til kontraindikationer, er sådanne situationer udelukket. Nogle gange er der allergiske reaktioner på et aktivt antibakterielt stof.

Sådan forberedes du på proceduren?

Forberedelse til instillation af blæren kræver ingen specielle trin. Det er nok at tømme blæren helt og udføre hygiejneprocedurer. Nogle bliver nødt til at indstille følelsesmæssigt, da muskelafslapning er nødvendig for smertefri og effektiv behandling, er pludselige bevægelser kontraindiceret.

Fra de behandlende specialister kræves forudgående træning i form af en undersøgelse for tilstedeværelsen af ​​en nøjagtig diagnose og hensigtsmæssigheden af ​​brugen af ​​blæreinstillation. Derudover kræves følgende foranstaltninger inden proceduren påbegyndes:

  1. Fjernelse af akutte symptomer ledsaget af omfattende vævsinfektion, betændelse med blødning. Disse faktorer øger risikoen for, at bakterier spredes gennem kønsorganet. Ved overgangen af ​​sygdommen til stadiet med positiv dynamik kontrolleres muligheden for at bruge instillation.
  2. Cystoskopi eller visuel vurdering af organets struktur, generelle tilstand, urinveje
  3. Biopsi. Forskning er nødvendig for at bekræfte diagnosen for at undersøge den nøjagtige specificitet af de reaktioner, der finder sted i vævene.
  4. Udnævnelse af antibakterielle midler svarende til den diagnosticerede patologi, udelukkelse af allergiske reaktioner.

Efter ovenstående foranstaltninger udpeger lægen tiden til proceduren..

Hvordan udføres instillation?

I medicinske institutioner udføres proceduren i specielt udstyrede rum, hvor specielle sterile forhold overholdes. Instrumenter, katetre er absolut sterile. Mænd og kvinder har nogle funktioner i proceduren, herunder katetertyperne, men det grundlæggende princip ændrer sig ikke og ser sådan ud:

  1. Behandling af kønsorganer, lyskeområder med en antiseptisk opløsning, som er nødvendig for at forhindre infektion udefra.
  2. Kateteret kan behandles med en speciel gel for bedre indsættelse i urinrøret samt smertelindring.
  3. Ved hjælp af en speciel sprøjte eller et kateter ledes en antibakteriel opløsning til blæren, urinrøret og selve organet vaskes. Først derefter injiceres hovedmedicinen, urinrøret fastspændes i et par minutter for at udelukke øjeblikkelig lækage.
  4. Midlertidig afholdenhed fra vandladning, fortrinsvis mindst 2 timer.

Funktioner ved manipulation hos kvinder

Urinrøret hos kvinder er relativt kort, så infusion af stoffer er lettere end hos mænd. Til disse formål placeres patienten på en gynækologisk stol, der udføres konsekvent standardhandlinger, herunder:

  1. Behandling af kønsorganer, indgang til urinrøret.
  2. Placering af et kateter i urinvejene, administration af en opløsning til foreløbig antibakteriel behandling, skylning.
  3. Infusion af hovedmedikamentet og holder det inde i et stykke tid.
  4. At afholde sig fra toilettet efter afslutningen af ​​hele begivenheden i 2-3 timer.

Instillation hos mænd

Strukturen af ​​urinrøret hos mænd har en længere og mere bugtet form, hvilket gør instillationsprocessen lidt vanskeligere end hos kvinder. Da urinrøret nogle steder er indsnævret, kan patienter opleve ubehag og forbrænding, når kateteret indsættes.

For at reducere ubehag vælges et kateter, der svarer til en lille diameter, der bliver blødt ved kropstemperatur og har urinlederens form. Derudover kan midler anvendes, inklusive geler, der har bedøvende virkning.

Princippet om instillation af blæren hos mænd består i de samme faser som: antiseptisk behandling af kønsorganerne, et kateter eller en sprøjte (praktiseres til behandling af urethritis) indsættes i urinrøret, gennem hvilken en aktiv opløsning injiceres.

For at medicinen skal dvæle længere, klemmes patienten på urinrøret, det anbefales at lægge sig et stykke tid. Hyppigheden af ​​sessioner varierer fra sygdommens grad og specificitet, det er i gennemsnit 5-6 gange.

Introduktion til gravide kvinder

På trods af at behandlingsmetoden hjælper med at handle direkte på det berørte område og ikke hænge kroppen, hvilket er vigtigt for gravide, ordineres brugen af ​​blæseinstillation til forventede mødre med forsigtighed.

Patientens tilstand i de tidlige stadier undersøges især omhyggeligt, da der i denne periode er høj risiko for abort.

Beslutningen om at bruge installationen træffes af urologen og gynækologen i fællesskab og på baggrund af risikoen for den forventede mor og baby. Hvis graviditeten forløber normalt, men der er sandsynlighed for komplikationer på grund af blærer og urinrørs patologier, anses brugen af ​​sådanne direkte infusioner for passende.

Procedure for børn

Der er ingen begrænsninger for udførelse af blæreinstillationer hos børn. De obligatoriske betingelser inkluderer indledende undersøgelser af kontraindikationer hos barnet, valget af den optimale dosis og koncentration af lægemidlet. Selekteringen af ​​det antibakterielle lægemiddel har også særlige krav, der opfylder kriterierne for barnets krop..

Hvilke lægemidler anvendes?

For hvert tilfælde vælges det passende lægemiddel. Den underliggende faktor er den type infektion, som det antibakterielle lægemiddel er valgt til.

Slimhindens generelle tilstand tages også i betragtning, da det ud over at eliminere årsagerne til betændelse er nødvendigt at stimulere restaureringen af ​​celler i problemområdet for at fremskynde helingen.

Der er specielle teknikker til at forbedre penetrationen af ​​aktive stoffer i det berørte væv. Til dette introduceres ikke kun selve lægemidlet, men også en hjælpeløsning, der forbedrer antibiotikas penetration.

Der anvendes forskellige løsninger til instillation, her er nogle eksempler på de mest almindelige lægemidler:

  1. Protargol. Det er et lægemiddel med forbindelser af sølv og andre komponenter, der bidrager til lægemidlets antibakterielle og beskyttende egenskaber. Ud over at eliminere infektionen og forhindre, at den spredes til andet væv, danner Protargol en slags film på det berørte område, hvilket bidrager til hurtig heling.
  2. Collargol. Et produkt baseret på sølvelementer og et ekstra albumin. Har en god antibakteriel virkning, som er nødvendig for betændelse i blæren, fremmer bedre heling af de berørte områder.
  3. Dioxidin. Lægemidlet bruges til at eliminere infektioner af forskellig oprindelse, purulente formationer, bylder og andre konsekvenser af patologiske lidelser i væv. Dioxidin har en stærk antibakteriel virkning, det bruges ikke til behandling af børn, det anbefales ikke til gravide kvinder.

Uafhængig manipulation

Det er strengt forbudt at udføre proceduren alene, da handlingerne kræver særlig erfaring, overholdelse af ekstraordinær sterilitet. Der er risiko for skade fra kateteret, hvilket kun vil forværre situationen, hvilket øger sandsynligheden for yderligere infektion med bakterier.

Hvis det af en eller anden grund ikke er muligt at besøge en medicinsk institution alene, og instillation ordineres under behandlingen, skal du diskutere situationen med en læge. Alternativ behandling vælges, tidsplanen for procedurer justeres.

Kontraindikationer til proceduren

Begrænsninger i operationen vedrører igangværende urologiske, gynækologiske sygdomme i en akut form, når de betændte områder bløder, er der en risiko for infektion i hele organet. Normalt stoppes sådanne akutte processer, og derefter er det muligt at ordinere fysioterapi i form af instillation..

Før proceduren analyseres hver patient af en læge for mulige kontraindikationer i form af lægemiddelintolerance, invasive indgreb såvel som patologier, hvis udvikling kan forværres efter sådanne manipulationer.

Hvad siger patienterne om den overførte manipulation?

Anmeldelser af blærens instillation hos kvinder:

I lang tid havde jeg regelmæssigt blærebetændelse, jeg behandlede det med antibiotika, drak vitaminer og nogle andre lægemidler, men jeg passerede det ikke, og derefter blev jeg diagnosticeret med en kronisk form. Lægen ordinerede instillation, jeg var bange for, hvordan hele processen ville gå, men det viser sig forgæves. Det gør ikke ondt, der er selvfølgelig let ubehag, men ikke kritisk. Mere end et år er der ingen forværringer af blærebetændelse.

Ekaterina Sergeevna, 46 år gammel

Instillation blev anbefalet til mig af en gynækolog og urolog, da jeg med jævne mellemrum begyndte at blive generet af urinen på 5 måneder under graviditeten. Jeg ville ikke tage antibiotika, jeg var bange for at skade barnet, men det var også farligt at starte sygdommen. Jeg stemte ind psykologisk, afslappet og var ret tolerant. Allerede ved 3. session blev der observeret en forbedring, ubehagelige kramper under vandladning passerede, alt vendte tilbage til det normale.

Instillation (fyldning) af urinrøret, blære - gennemgang

Instillation (fyldning) af urinrøret, blæren som en metode til bekæmpelse af blærebetændelse. Hjalp det? Indikationer, fornemmelser, resultater af anvendelse indeni.

Hej skat!

I dag besluttede jeg pludselig at dele mine indtryk med dig ikke om et andet middel til skønhedsindustrien, men om metoden til at håndtere blærebetændelse, som virkelig hjalp mig meget, da jeg næsten fortvivlede.

Et lille forord:

Jeg fik blærebetændelse først i en alder af 16 år, under min afsluttende eksamen i skolen, hvor jeg sad på granitvindueskarmene på skolen (((Men da jeg var dum og skødesløs, begrænsede jeg mig til apoteket og købte det første "blærebetændelse" -middel, der blev anbefalet af apoteket). Jeg drak kun et par piller og glad for, at smerten og ubehaget var aftaget, fortsatte jeg med at gøre mine indledende og forberedende anliggender.

Åh, hvis jeg vidste, hvordan denne dumhed ville blive for mig.

Efter denne hændelse blev blærebetændelse min konstante ledsager. Efter et par måneder forstod jeg ikke længere, hvad der præcist forårsagede den inflammatoriske proces i blæren. Hypotermi, krydret mad, svømning i damme og sådan. Senere udviklede blærebetændelse sig til pyelonefritis (.

Naturligvis så indså jeg, at problemet var alvorligt og krævede en kvalificeret recept på behandlingen. Jeg blev behandlet af en mandlig urolog. Flere gange blev jeg indlagt på hospitalet med en temperatur på 40 med en diagnose af forværring af kronisk blærebetændelse, akut pyelonefritis. Behandlingen gav et resultat, men tilsyneladende forblev infektionsfokuserne selv "ufærdige" ved behandling, og alt gentoges igen.

Om selve installationsproceduren:

På et tidspunkt syntes min læge selv ikke at vide, hvad de skulle gøre med mig. Og jeg var kun 18 år gammel. Så tilbød han mig at installere colargoll i blæren.

Hvad er det?

Instillation (fyldning) af urinrøret, urinblæren (instillatio (lat.) - drop-by-drop) - introduktion af lægemidler (i flydende form) i blæren og urinrøret til behandling. Instillation blev først foreslået i slutningen af ​​det nittende århundrede af François Guyon. Instillation anvendes til sygdomme i urinrøret, prostata, sæd tuberkel og blære.

Indikationer til brug:

1. Behandling af blæreinfektioner
2. Kemoterapi til behandling af blærekræft.

Hvilke stoffer kan det bruges med:

3% borsyreopløsning,
en procent opløsning af methylenblåt,
sølvnitrat,
sublimere,
rivanol,
katejel, instillogel, collargol,
en procent opløsning af dioxidin,
opløsninger af antibakterielle midler, olier (hyben, havtorn),
dibunol, chlorhexidin samt andre lægemidler til behandling.

Instillation (hældning) af et lægemiddel i blæren sker som følger:
1. Forbehandling af urinrøret (udvendig åbning)
2. Et kateter placeres;
3. Lægemidlet hældes i den hule del af blæren.

Og nu om mine indtryk under og efter proceduren.

Da, som jeg nævnte ovenfor, min mandlige læge, besluttede han at overlade denne ret intime procedure til gynækologer af samme polyklinik, efter at have forklaret dem alt i detaljer. Han havde også en lærerig samtale med mig) Han sagde, at det før proceduren er nødvendigt at tømme blæren, men efter det - udhold mindst en time og ikke gå på toilettet. Ja, tænkte jeg, det ville være sjovt i betragtning af den akutte periode med blærebetændelse.

Men som det senere viste sig, gik gynækologerne glip af og hældte stoffet i livmoderhulen (det er godt, at det ikke er skadeligt.). Alle efterfølgende procedurer blev udført af min læge selv. Jeg fik 50 ml collargol ad gangen.

Jeg må sige, at proceduren ikke er smertefuld, kun et lille ubehag mærkes i det øjeblik kateteret indsættes i urinrøret. Det var meget sværere for mig at udholde den tildelte tid uden at tisse..

Jeg følte lindring fra min tilstand efter 3 procedurer. I alt 10 blev lavet..

Siden da, og mere end 10 år er gået, har let ubehag i blæren besøgt mig højst 3-4 gange. Jeg klarede det ved hjælp af en eller to engangsbrug af Urolesan.

Jeg anbefaler naturligvis denne metode til at håndtere alvorlig blærebetændelse! Han er meget magtfuld!

En effektiv metode i den komplekse terapi til behandling af blærebetændelse

I mine tidligere anmeldelser, hvor jeg talte om den vidunderlige læge Konstantin Timofeevich Nedoshkulo, der modtager patienter i byens urologiske centrum i Voronezh på basis af den 7. polyklinik, og hvordan han udførte cystoskopiproceduren for mig, lovede jeg også at fortælle om blærens instillationer.

Denne procedure ordineres i henhold til resultaterne af den undersøgelse, der er udført - cystoskopi af blæren, som afslører det samlede billede af problemer, der yderligere er genstand for behandling.

I mit tilfælde blev cervikal blærebetændelse (betændelse i blærehalsen) fundet, som regelmæssigt fik sig til at føle sig og medførte stort ubehag, hvilket i høj grad forringede livskvaliteten, jeg følte mig meget dårlig under forværringer. Ingen af ​​de specialister, jeg henvendte mig til før Konstantin Timofeevich så dette, og mit problem blev mere og mere håndgribeligt.

Efter cystoskopien ordinerede min læge mig behandling med lægemidlet "Uro-Vaxom" (forebyggelse af tilbagefald af kronisk urinvejsinfektion) i tre måneder, et forløb af instillationer samt magnetoterapisessioner ved hjælp af "Intramag" -apparatet, som jeg vil tale om i min næste anmeldelse.

Først skal du finde ud af, hvad der er instillation af blæren.

Instillation er en type lokal terapi, hvor forskellige lægemidler injiceres i blæren gennem urinrøret ved hjælp af katetre. Instillationer bruges til en række sygdomme i blæren.
Der er kun et mål for instillationsproceduren for blærebetændelse - dette er restaurering af den beskadigede slimhinde i blæren..

Nu kan du gå direkte til, hvordan blæren er indpodet. Til at begynde med fortæller jeg dig, hvad der bruges i processen med at introducere en medicinsk opløsning i urinrøret. I mit specifikke tilfælde erhvervede jeg mig på lægens recept i løbet af medicinske procedurer (der var kun ti af dem):

- flaske 2% sølvopløsning (Protargol), 200 ml;
- ti sprøjter, 20 ml;
- ti engangskvinde Nelaton-katetre 14 mm.

Protargol-opløsning sælges kun i de apoteker, der fremstiller medicin på bestilling. For at købe kræves en recept, som ordineres af den behandlende læge. En sådan løsning er lavet inden for en dag..

For at være ærlig blev jeg meget overrasket over en så seriøs tilgang til salget af denne løsning. Først kom jeg til apoteket med en recept, betalte for ordren, hvorefter jeg fik et aluminiumsmønster med et nummer. Den næste dag viste jeg opskriften igen, gav token og først derefter fik jeg den bestilte løsning! Omkostningerne ved en 200 ml flaske kostede mig lidt mindre end fire hundrede rubler.

En glasbeholder lavet af mørkt glas med en opløsning blev pakket ind i sort polyethylen og tæt lukket.

Jeg købte sprøjter uden problemer, men jeg var nødt til at kigge efter Nelatons katetre, da de ikke sælges i alle apoteker. Da jeg endelig fandt dem, viste det sig, at prisen var ganske behagelig - tolv rubler til et kateter.

Sprøjter til procedurer er de mest almindelige, deres omkostninger var også inden for 12 rubler pr. Stykke.

Ligesom cystoskopiproceduren finder instillation også sted på den gynækologiske stol. Et kateter indsættes omhyggeligt i urinrøret, og medicinen injiceres med en sprøjte med en samlet Protargol-opløsning. Alle manipulationer tager kortere tid end jeg skrev disse få linjer.

Det er meget vigtigt at tømme blæren, inden opløsningen injiceres, for for at opnå en terapeutisk virkning bør tilstedeværelsen af ​​lægemidlet i blæren ikke overstige to til tre timer.

Det føles næsten smertefrit, men først i starten er det lidt ubehageligt, når et kateter indsættes.

Min behandlende læge gør alt meget omhyggeligt, og jeg føler praktisk talt ikke noget ubehag fra de manipulationer, han udfører..

På anbefaling af Konstantin Timofeevich øgede jeg gradvist tiden, at den medicinske opløsning var i blæren. I begyndelsen var det kun femten minutter, derefter en halv time osv. Men den maksimale tid, som jeg skrev ovenfor, bør ikke overstige to eller tre timer. Denne tid bestemmes af lægen.

For første gang, efter administrationen af ​​Protargols opløsning, følte jeg under vandladning et let ubehag, der minder om en svag brændende fornemmelse. Efterhånden som antallet af udførte procedurer steg, blev disse ubehagelige fornemmelser intet. Der var ikke mere ubehagelige eller smertefulde fornemmelser, og alle instillationer blev meget godt tolereret af mig. Selve opløsningen er mørkebrun, så vær ikke bange for den usædvanlige farve på urinen, når du urinerer))

Et par uger efter at Konstantin Timofeevich gav mig den sidste af ti instillationer, gentog vi cystoskopiproceduren for at kontrollere, hvor meget situationen var forbedret efter behandlingen. Lægen sagde, at nu er alt meget bedre, end det var i begyndelsen, men i fremtiden efter en vis tid er det værd at gentage denne fremgangsmåde.

Selv begyndte jeg at føle, at mit helbred blev meget bedre, en lejlighedsvis let brændende fornemmelse under vandladning, en ubehagelig lugt af urin forsvandt. Derfor tror jeg, at disse procedurer ikke kun er nyttige og meget sikre, men også effektive til behandling af blærebetændelse. Jeg vil bestemt anbefale at tage et instillationsforløb, hvis din læge finder dem nødvendige i denne situation og løser dit helbredsproblem.

Instillation af blæren er en af ​​de vigtige "komponenter" i behandlingen af ​​forskellige urologiske problemer, som løses ved hjælp af forskellige målinger. Du skal ikke være bange for denne procedure, den er praktisk talt smertefri, og effektiviteten er meget høj, og dette mærkes efter flere sessioner..

Og selvfølgelig vil jeg igen bare sige en enorm tak til Konstantin Timofeevich Nedoshkulo for hans kompetente tilgang til min behandling, meget opmærksom og menneskelig holdning, den mest nøjagtige gennemførelse af alle procedurer og detaljerede konsultationer, villighed til at hjælpe! Den behandlende læges holdning til patienten er også en vigtig kendsgerning, der ligger i det omfang, forholdet mellem dem vil være tillidsfuldt og positivt, hvilket sætter patienten op til bedring..

Jeg ønsker jer alle godt helbred og fremragende velvære!

Instillation i urinrøret med Collargol

Moderator: dvd-rw

  • udskriftsversion

Instillation i urinrøret med Collargol

  • Citere

# 1 Indlæg af Anton ons. Dec. 07, 2016 18:20

Instillation i urinrøret med collargol / protargol

  • Citere

# 2 Indlæg af Validol Tor 8. december 2016 11:16

Instillation i urinrøret med collargol / protargol

  • Citere

# 3 Indlæg af Untitle Lør 10. december 2016 16:41

Instillationer i urinrøret med Collargol / Protargol

  • Citere

# 4 Indlæg af Artos_ Tir 21. nov. 2017 20:32

Collargol 20 ml blev hældt i mig. Hver procedure direkte ind i urinen og urinrøret. Jeg var nødt til at skrive på en tom boble og ikke skrive i to timer.
Kort sagt tolereres det. Det gør ondt, når kateteret indsættes, og når det fjernes. Introduceret med Nelatons kateter, et par gange 10. det andet 8. Kort sagt hjalp resultatet lidt, men betændelsen lindrede stadig ikke. Der var forværringer selv umiddelbart efter kursets afslutning. Udledningen var småsten, kun brun. Generelt har jeg en sådan infektion, at selv fra sådanne antiseptika ikke dør. ((((


Jeg glemte kun at tilføje 5 procedurer, cirka en gang hver anden eller tre dage.

Instillationer i urinrøret med Collargol / Protargol

  • Citere

# 5 Indlæg af Anton ons 22 nov 2017 9:36

Artos_ skrev: Collargol 20 ml blev hældt i mig. Hver procedure direkte ind i urinen og urinrøret. Jeg var nødt til at skrive på en tom boble og ikke skrive i to timer.
Kort sagt tolereres det. Det gør ondt, når kateteret indsættes, og når det fjernes. Introduceret med Nelatons kateter, et par gange 10. det andet 8. Kort sagt hjalp resultatet lidt, men betændelsen lindrede stadig ikke. Der var forværringer selv umiddelbart efter kursets afslutning. Udledningen var småsten, kun brun. Generelt har jeg en sådan infektion, at selv fra sådanne antiseptika ikke dør. ((((


Jeg glemte kun at tilføje 5 procedurer, cirka en gang hver anden eller tre dage.

Urolog - online konsultationer

Instillation med collargol

Nr. 26 944 Urolog 12/09/2015

God eftermiddag. Baseret på resultaterne af cystoskopi blev jeg diagnosticeret med granuleringscystitis. Ordineret collargolinstillation i blæren. Synes du det er værd at gøre dem? Jeg læste en masse negative anmeldelser.

Injicer aldrig collargol i blæren..

Skift din læge. Der er mere værdifulde behandlingsmetoder

Kære læge! Jeg skriver til dig med følgende spørgsmål: Jeg har blærebetændelse flere gange om året, jeg er 21 år gammel, jeg lavede en ultralydsscanning, diagnosen blev stillet, at bækkenet i begge nyrer var forstørret, mere end den rigtige, og blærebetændelse. Lægen ordinerede furadonin 1 t. 3 r om dagen og amoxiclav også (alt i 10 dage)
Sig mig, er denne behandling tilstrækkelig, og hvordan kan blærebetændelse helbredes for evigt, hvad kan det overhovedet være årsagen til? Jeg bemærkede, at det startede, så snart jeg begyndte at have sex, partner 1, PA er ikke beskyttet. hvad.

God eftermiddag. Datteren blev født for tidligt efter 31 uger. Diagnosticeret ved fødslen med urinvejsinfektion. I en alder af tre leverede de en overaktiv blære. I en alder af 7, kronisk blærebetændelse, neurogen dysfunktion i blæren. Og leukocyturi. Om foråret og efteråret hæves leukocytter i urinen til 120. En tuyere og et antibiotikum ordineres, men det hjælper midlertidigt. Sådan hjælper du et barn?

Hej. Jeg har kramper i underlivet. Fra et gynækologisk synspunkt er alt i orden. Der er 80 røde blodlegemer i urinen. Ifølge Nechiporenko - 4250. Terapeuten siger, at det er blærebetændelse. Men. Jeg har ikke hyppige opkald på toilettet. Skær også under vandladning. Kun smerter i blæreområdet. Kan blærebetændelse manifestere sig på denne måde? Tak på forhånd

Intravesikal lap af PrEP, Hej læge. Jeg er 70 år i 5 år, jeg er blevet diagnosticeret med stadium II prostatakræft, jeg drikker kronisk prostatitis som ordineret af urologen OMNIK. Den sidste ultralyd viste udseendet. Jern, der måler 4,0 * 3,5 * 2. 5 cm. V-18,5cc PSA-2.45. Når man udfører cystoskopi af blæren, siger konklusionen -Der er en intravesikal lap af prostatakræft, spørgsmålet er, hvad det er, og hvad skal jeg gøre. Lægen, der gjorde cystoskopien, sagde ikke noget, men jeg læste dette senere i den konklusion, han gav.

HJÆLP, TAK! Hej, mor, 54, siden 2013, er blevet registreret hos ROD med en diagnose af Cr blære T2N0M0 2 spsk. Tilstanden efter TUR var hævet urin. Poz. + DHT. Histologisk rapport i 2013. Meget differentieret papillær urothelial carcinom i urinblæren (GI) modtog et kursus af strålebehandling (SOD 40 g.) 6 måneder senere mts til inguinal lymfeknuder + 3 kurser af PCT med positiv dynamik. Efter yderligere 8 måneder ekko mts i leveren tegn på hyperekoisk dannelse i leverens højre lap.

  • ANVENDELSE AF LÆGERE
  • KATALOG MED LÆGEMIDLER

18+ Onlinekonsultationer er kun til informationsformål og erstatter ikke en personlig konsultation med en læge. Betingelser for brug

  • om projektet
  • For patienter
  • For læger
  • Projektblog
  • Annoncering
  • Teknisk support

Dine personlige data er sikkert beskyttet. Betalinger og hjemmesidedrift udføres ved hjælp af en sikker SSL-protokol.

Tilbagevendende blærebetændelse


datoSpørgsmålStatus
27/12/20151 SVAR
08/14/20191 SVAR
11/25/20160 SVAR
02.06.20141 SVAR
03.24.2016
Pædiatrisk fora: Vaccineprofylakse, Forum for børnelæger, Ofte stillede spørgsmål, Psykomotorisk og taleudvikling af børn, Forhold mellem børn og forældre

Forum Søgning
Avanceret søgning
Find alle takkede indlæg
Søg i dagbøger
Avanceret søgning
Gå til side.
RenataK
Se profil
Find alle indlæg fra RenataK
RenataK
Se profil
Find alle indlæg fra RenataK

Hej
1) og under en forværring blev der givet en generel urintest?
kan sende resultaterne?
Bl.a. spekulerer jeg på, om dette er hæmaturi, dvs. pletter erytrocytter urin? det er bevist med sikkerhed?
da et antal stoffer og andre stoffer kan farve urinen og ganske lyst

2) Bliver barnet undersøgt af en gynækolog? anomalier i strukturen af ​​de ydre kønsorganer og uregelmæssig placering af urinrøret - nr?

3) er hymen sikkert? hvor tillidsfuldt dit forhold til din datter er for at hævde fraværet af seksuel aktivitet (seksuel partner eller genstande, der efterligner fallus)
Jeg undskylder på forhånd for de ubelejlige spørgsmål, de er virkelig vigtige

4) Tager barnet medicin uden forværring? enhver: vitaminer, infusioner af tibetanske urter, konventionelle tabletter osv.?

5) beskrive mere detaljeret udviklingen af ​​sygdommen. fra en alder af fem - 8 blærebetændelse om året årligt, eller der var stadig et år eller to helt uden forværringer?

6) Har nogen i familien lignende symptomer? andre sygdomme i urinvejene?

7) ud over ultralyd og cystoskopi - blev der udført urologiske undersøgelser? cystografi? udskillelsesurografi (kontrast i en vene og tre billeder af nyrerne i træk - undersøgelse af fjernelse af kontrast)? dynamisk scintigrafi (hos almindelige mennesker "isotoper")?

En sådan lang historie tvinger normalt læger til at undersøge "fuldt ud"

8) hvor mange gange blev urinkulturer udført i forværringer, var der mindst en - med høje diagnostiske titere?

9) hvilken nationalitet er familien, barnet? Er der nogen i familien, der har seglcelleanæmi?

10) er barnets blodpropper blevet undersøgt (koagulogram)? om barnet lider af en øget tendens til blå mærker (fra minimalt traume), blødning, der ikke stopper i lang tid, næseblod?

11) leger barnet sport, dans osv.? hvad præcist? hvor intens?

PS collargol - prøv ikke at hælde i urinrøret, det er vildt og farligt delirium
risikoen for at inficere, forårsage skade, forårsage kemisk skade på slimhinden og ved hyppig brug - at vække urinrøret - og alt dette for at gøre det meget værre - er meget stor, og effekten af ​​sådan behandling er meget, meget tvivlsom

SergDoc
Se profil
Find alle indlæg fra SergDoc
Læs dagbogen

12) din læge har tidligere anbefalet en prøve med to eller tre glas?
det vil sige, mens barnet urinerer - urin opsamles i 2 eller 3 gennemsigtige beholdere og vurderes - hvilken del af urinen er rødere (første, anden eller begge er ens)

det hjælper lidt med at navigere i lokaliseringen af ​​processen

13) beskrive "blodpropper"
Viser barnet dem til dig? de kommer nøjagtigt ud af urinrøret (ikke fra vagina?) deres passage gennem urinrøret er, hvordan barnet føler?
de kommer ud i begyndelsen eller slutningen af ​​vandladning??

14) hvad efter din mening normalt provokerer starten på den næste episode af "blærebetændelse"?

15) hvorfor tror du, at antibiotika hjælper?
har du prøvet at helbrede uden dem? eller barnet modtager zinnat / cefixime 8 gange om året?

16) blev barnets blodtryk målt? hvad er de sædvanlige indikatorer?

17) er der noget ødem? hvad er barnets vægt? er han begyndt at ændre sig for nylig?

18) er der nogen fordøjelsesproblemer? hævelse, halsbrand? følelser af tyngde i underlivet, et fremmedlegeme i underlivet?

19) inden 5-års alderen havde barnet slet ingen urinvejsinfektioner? hvad synes du - hvorfor startede de, hvad kunne have forårsaget den første episode ?? (en tur et sted, traume, hypotermi, perineumforbrænding, operation i bukhulen / retroperitoneal rum / ydre kønsorganer osv.?)

SergDoc
Se profil
Find alle indlæg fra SergDoc
Læs dagbogen

Ja, mere end én gang. Her er det sidste resultat (for tre måneder siden), resten adskilte sig ikke fundamentalt.
Farven er brun (fra sig selv: dette tilsyneladende, når man står, for når man urinerer, er urinen ikke brun, men lys rød), gennemsigtigheden er ufuldstændig, den specifikke tyngdekraft er 1.035 (1.018 - 1.030), proteinet er spor (0 - 0.3), pH 6 (5-6), leukocytter - 35 i 1 pi, erythrocytter - dækker helt synsfeltet, bilirubin og urobilinogen - normen, glucose, ketoner - nej, nitrit - er til stede. Flade cylindre - 2-3, hyaline - nej.
I analysen ifølge Nechiporenko (den gennemsnitlige del, som i den generelle analyse): leukocytter - 5000 i 1 pi (op til 2000), erytrocytter - 35.000 i 1 pi (op til 1000).

Bl.a. spekulerer jeg på, om dette er hæmaturi, dvs. pletter erytrocytter urin? det er bevist med sikkerhed?

Jeg tror, ​​det er bevist, fordi vi altid har lignende analyser. Ja, og en rød farve vises kun med blærebetændelse, resten af ​​tiden nej. Næsten ikke tager nogen medicin, kun Buscopan til menstruation.

2) Bliver barnet undersøgt af en gynækolog? anomalier i strukturen af ​​de ydre kønsorganer og uregelmæssig placering af urinrøret - nr?
3) er hymen sikkert? hvor tillidsfuldt dit forhold til din datter er for at hævde fraværet af sexliv (en seksuel partner eller genstande, der efterligner en fallus)

Formål. Jeg tror, ​​de er ret tillidsfulde, selvom du ikke kan sige noget sikkert med teenagere. Men hun er en hjemmepige. Sandt nok ryger han (jeg foregiver, at jeg ikke ved det), jeg glemte at skrive.

4) Tager barnet medicin uden forværring? enhver: vitaminer, infusioner af tibetanske urter, konventionelle tabletter osv.?

Kun Buscopan med menstruation og nogle gange noget som Efferalgan ved en temperatur (ikke mere end to gange om året). Undertiden Linex med antibiotika (ca. to gange om året). Vi genkender ikke vitaminer og kosttilskud

5) beskrive mere detaljeret udviklingen af ​​sygdommen. fra en alder af fem - 8 blærebetændelse om året årligt, eller stadig var der et eller to år helt uden forværringer?

Nej, ikke otte. Mindst fire (der var absolut ingen forværringer overhovedet), maksimalt seks eller syv. Jeg kan stå inde for dette i en periode fra 8 år, men fra 5 til 8 - jeg kan ikke stå inde. Selv husker hun ikke nøjagtigt denne gang, men jeg har ikke været meget opmærksom, jeg boede derefter separat.

6) har nogen i familien lignende symptomer? andre urinvejssygdomme?

Jeg har blærebetændelse (den første episode var 12 år gammel, nu er jeg 27), men meget sjældent. Kun syv eller otte gange, tror jeg. Og også med blod: Derfor troede jeg op til et bestemt tidspunkt, at enhver blærebetændelse ser sådan ud. De passerer også hurtigt. Jeg er aldrig blevet undersøgt specielt. Jeg ved ikke noget om resten af ​​mine slægtninge.

7) ud over ultralyd og cystoskopi - blev der udført urologiske undersøgelser? cystografi? udskillelsesurografi (kontrast i en vene og tre billeder
nyrer i træk - studerer fjernelse af kontrast)? dynamisk
scintigrafi (hos almindelige mennesker "isotoper")?
En sådan lang historie tvinger normalt læger til at undersøge "fuldt ud"

Desværre er vi alle på en eller anden måde fragmentariske.

8) hvor mange gange blev urinkulturer udført i forværringer, var der mindst en - med høje diagnostiske titere?

Én gang for et år siden. Inokuleret E. coli 10 til niende grad

9) hvilken nationalitet er familien, barnet? Er der nogen i familien, der har seglcelleanæmi?
10) er barnets blodpropper blevet undersøgt (koagulogram)? om barnet lider af en øget tendens til blå mærker (fra minimale skader), blødning, der ikke stopper i lang tid,
næseblod?

Det blev undersøgt i lang tid, omkring tre år siden (standard koagulogram). Ikke på mine hænder, men der var ikke noget galt der. Jeg lagde ikke mærke til nogen tilbøjelighed.

11) leger barnet sport, dans osv.? hvad præcist? hvor intens?
RenataK
Se profil
Find alle indlæg fra RenataK

Nej, det gjorde de ikke. Skal gøre?

13) beskrive "blodpropper"
Viser barnet dem til dig? de kommer nøjagtigt ud af urinrøret (ikke fra vagina?) deres passage gennem urinrøret er, hvordan barnet føler?
de kommer ud i begyndelsen eller slutningen af ​​vandladning??

Hun mener, det kommer fra urinrøret. Om følelser: kaldet, afklaret. Det er blodpropperne, der ikke mærkes, da det gør ondt og ikke er op til dem. De kommer ud nøjagtigt i slutningen, selvom urinen ser rød ud fra starten til slutningen. Jeg har set dem, men jeg ved ikke, hvordan jeg skal beskrive dem. På Internettet læste jeg om ormlignende: de er bestemt ikke sådan. Lille, afrundet.

14) hvad efter din mening normalt provokerer starten på den næste episode af "blærebetændelse"?

Hypotermi er ret klar. Jeg lagde ikke mærke til noget andet.

15) hvorfor tror du, at antibiotika hjælper?
har du prøvet at helbrede uden dem? eller barnet modtager zinnat / cefixime 8 gange om året?

Forsøgte ikke at være ærlig. Det ser ud til, at de hjælper, for den næste dag bliver alt næsten normalt. Ikke 8, men 4-6 - ja. Jeg forstår, at dette ikke er godt. Ellers er vi meget moderate med hensyn til stoffer..

16) blev barnets blodtryk målt? hvad er de sædvanlige indikatorer?

Ved aftaler måler lægen, vi måler ikke derhjemme. I alt 10 målinger indsamles over flere år. Område 90-115 / 60-80.

17) er der noget ødem? hvad er barnets vægt? er han begyndt at ændre sig for nylig?

Jeg har aldrig set ødem. Vægt 39, højde 158. Selvfølgelig er det tyndt, men jeg er selv (172/50), og vores forældre var ikke fede. Vægtforøgelser meget gradvist.

18) er der nogen fordøjelsesproblemer? hævelse, halsbrand? følelser af tyngde i underlivet, et fremmedlegeme i underlivet?

I den tidlige barndom, nogle gange opkastet, er det ikke klart hvorfor. Men i 6 år er dette ikke sket. Halsbrand sker nogle gange (måske en gang om måneden eller to), men tåleligt, det forsvinder af sig selv. Der er en tendens til forstoppelse (afføring er sjælden hver dag, normalt hver anden til tredje dag). Der er ingen fremmedlegeme.

19) inden 5-års alderen havde barnet slet ingen urinvejsinfektioner? hvad synes du - hvorfor startede de, hvad kunne have forårsaget den første episode??
RenataK
Se profil
Find alle indlæg fra RenataK

inviterede urologer til emnet, vil vi vente på deres mening
Jeg lover ikke, at det vil gå hurtigt - mange er på ferie eller har midlertidigt forladt rådgivning om PMC

det er for tidligt at udtrykke min mening om situationen fuldstændigt - jeg har endnu ikke mødt så rigeligt blodig og hyppig blærebetændelse, jeg er nødt til at læse

mens tankerne hos en ung landsbørnelæge er:
1) hvis det hele startede for et par måneder - for seks måneder siden, ville årsagen til spænding være meget mere markant
fordi det kunne være Wilms 'tumor og anden ubehagelig og meget farlig patologi
det faktum, at situationen varer i mange år - på en bestemt måde beroliger
2) Jeg ville helt sikkert gennemføre røntgenkontrastundersøgelser af urinvejene
fra bunden "tilbagevendende blærebetændelse ikke" vokser ", der skal være en årsag, en anatomisk anomali, polyp, sten (er), tilbagesvaling, divertikula osv..
Udskillelsesurografi og ugyldig cystografi - mindsteprøve
3) isotopscanning (dynamisk scintigrafi) af nyrerne, jeg ville også gøre, på trods af den gode biokemi af blodet, lad mig betragtes som paranoid
et barn i mange år har hyppige tilbagefald, nefrosklerose ville ikke være startet der

. a) efter de seneste tests: en generel blodprøve, efter en scanning af beskrivelsen af ​​cystoskopi, gynækologens bogstaveligt
b) en test med to glas kan udføres, men det vil sandsynligvis ifølge din beskrivelse ikke give noget
tag 2 dåser under blanding - del strømmen af ​​urin ca. i to, dvs. lad barnet begynde at tisse i en dåse og slut i en anden. Alt fra drop til drop minus nogle stænk i midten, når der skiftes dåse, er ikke kritisk. Tag et billede af begge dåser og markér dem i godt lys - straks efter blandingen og en time senere, når den har lagt sig
alt dette skal naturligvis gøres under den næste forværring, hvis alt er normalt nu - to dåser med den samme gule urin - jeg er ikke interesseret
c) hvad fik dig til at skrive et emne på forummet i forgårs? noget har ændret sig, det er blevet værre, planlægger du noget i den nærmeste fremtid (planlagt operation, flytning, noget andet?) Eller der var ingen særlig grund?
d) når der var den sidste forværring, beskriv det detaljeret (provokerende faktor i detaljer, antallet af miktioner den første dag, sværhedsgraden og arten af ​​smerte, andre symptomer, medicin og trufne foranstaltninger - og så videre indtil bedring



Næste Artikel
Den specifikke lugt af urin og metoder til at eliminere den