GINDZHALELING anmeldelser


Hoved Institut for Urologi
MMA dem.
Tilsvarende medlem RAMS, professor

1. juli 1996

KLINISK PRØVNINGSRAPPORT

"GINJALELING"

(P. T. Phytochemindo Reksa, Indonesien)

Blandt de vigtigste metoder til kompleks behandling af patienter med nefrolithiasis lægges der stor vægt på medicin skabt på basis af medicinske urter, hvis hovedfarmakologiske virkning er rettet mod passage af kalksten.

FORMÅLET med denne åbne, ikke-komparative undersøgelse var at undersøge den kliniske effekt af lægemidlet Ginjaleling, fremstillet af Rexa (Indonesien), i nefrolithiasis.

Sammensætningen af ​​lægemidlet inkluderer en kombination af plantekomponenter fra bladene af Ortosiphon, Kumis-Kusing, Kejibeling-blade og Alang-Alang-rod. Tilvejebringer en vanddrivende virkning, lægemidlet Ginjaleling fremmer hurtig udledning af små sten og opløsning af urater.

Lægemidlet er tilgængeligt i kapselform. Undersøgelsen omfattede ifølge testprogrammet 36 patienter i alderen 18 til 69 år, der led af nefrolithiasis. Størrelsen på calculi oversteg ikke 6 mm. Patienterne blev diagnosticeret ved ultralydsundersøgelse af nyrerne. Af disse blev 26 observeret på den urologiske klinik ved Moskva Medical Academy og 10 i diagnostisk afdeling på det 23 kliniske hospital. Lægemidlet blev ordineret 2 kapsler 3 gange om dagen, kursusbehandlingen blev anbefalet at kombineres med øget væskeindtag (kapslerne blev skyllet ned med mindst et glas vand).

Kontraindikationer for udnævnelsen af ​​Ginjaleling var allergiske reaktioner på de komponenter, der udgør den. En forudsætning for inkludering i kliniske forsøg var patientens frivillige informerede samtykke. Når man undersøger patienter i MMAs urologiske klinik. for at etablere en klinisk diagnose blev der udført hæmatologiske, biokemiske, ultralyds- og røntgenundersøgelser. Bestemmelse af sammensætningen og størrelsen af ​​calculi var obligatorisk. Undersøgelsen omfattede ikke patienter med calculi, der var større end 0,6 cm i diameter og i nærværelse af purulent calculous pyelonephritis såvel som med kroniske leversygdomme..

I betragtning af den udtalt vanddrivende virkning blev daglig diurese overvåget. Evaluering af effektiviteten af ​​behandlingen blev udført på basis af dynamikken i resultaterne af laboratorieundersøgelser (kliniske og biokemiske blodprøver, generel urinanalyse, Zimnitskys prøve), data om ultralyd og røntgendiagnosticeringsmetoder i begyndelsen af ​​behandlingen efter 3 og 6 uger af et lægemiddelforløb. Kontrol over effektiviteten og den individuelle tolerance blev udført dagligt under patientens ophold i den urologiske klinik og yderligere med ambulant observation efter 2-3 uger op til 6 ugers indtagelse af lægemidlet. I kliniske studier var kontrolgruppen ikke inkluderet i henhold til undersøgelsesprotokollen. Arten af ​​lokalisering af calculi er præsenteret i tabel nr. 1.

2. Urinsten

3. Nyrer og urinrørssten

Som nævnt ovenfor var det obligatorisk at bestemme sammensætningen af ​​calculi under udførelse af kliniske forsøg. Fordelingen af ​​patienter i henhold til dette kriterium er vist i tabel 2

1. Urinsyre sten

2. Oxalatsten

3. Blandede sten

Ginjaleling blev ordineret til fire patienter til nyrekolik forårsaget af urinsten, mens udslip af calculi blev noteret hos 3 af dem på dag 1-5 efter indtagelse af lægemidlet..

En vigtig betingelse for den komplekse behandling af nefrolithiasis efter chokbølgelitripsi er at sikre rettidig udledning af fragmenter af desintegreret calculus for at genoprette den nedsatte udstrømning af urin og forhindre udvikling af purulent pyelonephritis. I dette tilfælde blev stoffet brugt hos 13 patienter. Hos 3 patienter var det nødvendigt med gentagne sessioner med ekstrakorporal chokbølgelotripsy, hvilket er forbundet med den tætte struktur af kalksten og deres langvarige tilstedeværelse i urinlederen. Derudover blev lægemidlet ordineret til 2 patienter efter kontakt med pneumatisk lithotripsy (apparat "Litoklast"), hvor der blev observeret udledning af fragmenter af desintegrerede calculi inden for 2-4 dage efter indtagelse af Ginjaleling.

Individuel intolerance blev kun bemærket hos en patient, manifesteret af svimmelhed, generel svaghed, forhøjet blodtryk - stoffet blev annulleret, disse fænomener blev stoppet inden for den første dag. Patienten nægtede den foreslåede yderligere administration af lægemidlet. Derudover nægtede en patient at tage stoffet på den 4. behandlingsdag på grund af tilstedeværelsen af ​​amning, selvom dette ikke var et udelukkelseskriterium. Hos denne patient forsvandt stenene 3 dage efter at have taget den sidste dosis Ginjaleling. I en klinisk vurdering af effektiviteten blev der i tilfælde af ikke-adskillelse af calculus bemærket migration af en sten (eller fragmenter af disintegreret calculus) ned ad urinlederen, hvilket også indikerer lægemidlets effektivitet.

Hos 6 patienter, der som følge af standardbehandling i 6 uger ikke havde udledning af calculi, blev behandlingen fortsat for at opnå en positiv effekt. Under systematisk ultralydsobservation blev der ikke observeret nogen udvidelse af urinvejen under migrering af calculi, hvilket angav fraværet af okklusion af urinvejen. For at bestemme resultaterne af behandlingen blev patienterne opdelt i 3 grupper. Den første gruppe inkluderer patienter med markant udledning af calculi. Den anden gruppe bestod af patienter med markant migration af calculi langs urinlederen. Hos patienter i den tredje gruppe blev effekten af ​​behandlingen ikke observeret. Fordelingen af ​​patienter i henhold til behandlingsresultaterne er vist i tabel 3

1. God (stenudvinding)

2. Tilfredsstillende (migration)

Ved at gennemføre en individuel analyse af de observerede patienter skal det bemærkes, at der blev observeret en god effekt hos 6 ud af 7 patienter med uratsten, hos 5 ud af 10 patienter med en blandet struktur og hos 10 ud af 19 med oxalatsten. Den største effekt blev bemærket hos patienter under 70 år, som ikke havde urinvejssyndrom i anamnesen. Flere eksempler på sagshistorier kan nævnes..

61 år gammel, under en profylaktisk klinisk undersøgelse i 1991 blev oxalatsten fundet til højre - op til 0,4 cm, til venstre - op til 0,5 cm, blev der ikke observeret nogen dysfunktion i urinvejene. Inflammatoriske sygdomme i urinvejene blev ikke observeret, nyrekolik blev ikke observeret. Lægemidlet Ginjaleling blev ordineret 2 kapsler tre gange om dagen fra 05/16/1996 til 06/28/1996. Ingen nyresten blev fundet i den seneste ultralyd. I et andet tilfælde blev lægemidlet Ginjaleling i en dosis på 2 kapsler 3 gange dagligt ordineret til patient K., 29 år, den 04.06.96 på tidspunktet for et angreb af nyrekolik, der blev diagnosticeret med sten i urinlederne og sand i nyrerne. Behandlingen fortsatte i 22 dage indtil 28. juni. Kontrol ultralydsundersøgelse afslørede ingen calculi. På samme tid havde 9 patienter ingen klinisk effekt. Så for eksempel tog patient S., 48 år, lægemidlet 2 kapsler 3 gange om dagen i 8 uger under en kontrolundersøgelse af ultralyd af nyrerne fra 25.06.96, calculi forblev i deres oprindelige position. Under den kliniske test af lægemidlet Ginjaleling hos 36 patienter med nefrolithiasis blev der således observeret gode eller tilfredsstillende resultater i 75% af tilfældene..

Klinisk åben ikke-sammenlignende undersøgelse af lægemidlet Ginjaleling (P. T. Phytochemindo Reksa, Indonesien) viste dets effektivitet i behandlingen af ​​36 patienter med nefrolithiasis. Kursusbehandling med lægemidlet, 2 kapsler 3 gange om dagen i 3-6 uger, fører til et effektivt stenaffald i 61% af tilfældene. Således kan Ginjaleling, en urtemedicin, anbefales til udbredt medicinsk praksis i den komplekse behandling af nefrolithiasis. Når du vælger et lægemiddel og forudsiger den kliniske effekt, er det nødvendigt at tage højde for stenens størrelse (ikke mere end 0,6 cm i diameter), deres sammensætning og struktur af calculi, den funktionelle tilstand af urinvejen og varigheden af ​​stenene i urinlederen.

Kunstnere:

røv Institut for Urologi, Moskva Medical Academy.

læge ved den urologiske klinik ved Moskva Medical Academy.

Leder af afdelingen for ultralydsdiagnostik i det diagnostiske center for det 23. kliniske hospital, Cand. honning. videnskaber

Internet Ambulance Medical portal

Skriv til [email protected] om fundne fejl..

Statistikker
I løbet af dagen blev 11 spørgsmål tilføjet, 12 svar blev skrevet, hvoraf 0 svar fra 2 specialister i 1 konference.

Siden 4. marts 2000 har 375 specialister skrevet 511 756 svar på 2.329.486 spørgsmål

Klager vurdering

  1. Blodprøve1455
  2. Graviditet1368
  3. Kræft 786
  4. Urinanalyse 644
  5. Diabetes590
  6. Lever 533
  7. Jern 529
  8. Gastritis481
  9. Cortisol474
  10. Diabetes mellitus446
  11. Psykiater445
  12. Tumor432
  13. Ferritin418
  14. Allergi403
  15. Blodsukker 395
  16. Angst388
  17. Udslæt387
  18. Onkologi379
  19. Hepatitis 364
  20. Slime350

Lægemiddelvurdering

  1. Paracetamol382
  2. Eutirox202
  3. L-Thyroxine186
  4. Duphaston176
  5. Progesteron168
  6. Motilium162
  7. Glukose-E160
  8. Glukose 160
  9. L-Ven155
  10. Glycin 150
  11. Koffein 150
  12. Adrenalin148
  13. Pantogam147
  14. 143
  15. Ceftriaxone142
  16. Mezaton139
  17. Dopamin137
  18. Mexidol136
  19. Koffein-natriumbenzoat 135
  20. Natriumbenzoat135

Ginjaleling

Fundet i 40 spørgsmål:

. når man vandrer, en stærk brændende fornemmelse. Jeg tager Nolicin og cyston, det hjælper ikke. Mine venner foreslår at bruge kinesiske stoffer, såsom Shenshitong-ekstrakt og det indonesiske stof Ginjaleling, vil det hjælpe med at opløse sten eller på en eller anden måde lindre min situation? åben

..På frisk urografi er der allerede identificeret to sten, der måler 1,5x0,5.Venner og bekendte foreslår at bruge kinesiske stoffer, såsom Shenshitong-ekstrakt og det indonesiske lægemiddel Ginjaleling, vil det hjælpe med at opløse sten eller kun en chance - en kirurgskniv? åben

. bøde. Lægen sagde, at stenen også er høj og dybt inde i nyrerne, men den kan også "gå". Rådgivet Kanefron og Ginjaleling, Prolit, Kanefron tilsyneladende svag Hvad rådgiver du? Der er mange ubehagelige kontraindikationer i Shed: arytmi, tryk, nerver osv. åben

. sagde rullestenen også er højt og dybt inde i nyrerne, men den kan også "gå". Jeg rådede Kanefron og Ginjaleling. Og så jeg forstod det ikke, kan han (ginj.) Gradvist opløses eller bare fremskynde stenens udgang? Hvad rådgiver du?... åben

. efter et krydderurter forsvinder blærebetændelse i et stykke tid på baggrund af salte. en historie med galdesten og urinsyre diatese hos forældre. Der er en tendens til allergier. Hvad vil du rådgive til behandling. Er det værd at give Ginjaleling og Xidiphon, cyston i denne alder? Hvilket er bedre. Hvordan normaliseres stofskiftet. åben

Hej læge, er der en signifikant forskel mellem medicin fra Kenjibeling og Ginjaleling, eller er de udskiftelige? Hvilke af disse midler er bedst for store nyresten for at opløse eller specificere dem? med hensyn til larisa. åben

. begge nyrer) og en let betændelse i højre nyre. Jeg gik til en urolog og fik ordineret lægemidlet GINDZHALELING, som skulle tage inden for 3 måneder. Udnævnelsen af ​​dette stof medførte mig mange spørgsmål og en vis mistillid, for det første,. åben

. læge! Jeg skriver til dig med følgende spørgsmål: Ifølge resultaterne af urinprøver blev der fundet oxalater i min urin og slim Baseret på denne analyse ordinerede den lokale urolog mig medicin Tribulustan plus, Ginjaleling. Fortæl mig din mening om denne sag. åben

Hej. Før turen til sanatoriet bestod jeg test og fandt øgede leukocytter. I selve sanatoriet foretog jeg en ultralydsscanning - en beregning (?) Af størrelsen blev fundet i venstre nyre... åben

for det første kan det være en diagnostisk fejl. hvis alt er korrekt, skal du ikke udvise, men tage profylaktisk medicin, der fjerner salt hver måned - Cyston, Prolit, Ginjaleling ur

God eftermiddag! Vi har en sådan situation: en sten i nyrerne og en i kanalen, begge 4 mm, ingen smerte, ingen blødning. Læger siger, at der er behov for operation. Og vi læser meget... åben

14. maj 2010 / Ainoa

Natalya, Katyushka, GINJALELING KAN NU VÆRE fri til køb i apoteker i Moskva. SE PÅ REFERENCE-uret

. sten 7 mm På grund af min fulde fysik er litotripsy meningsløs her. For et par år siden tog en af ​​mine venner ginjaleling i en lignende situation. Hvorfor kan jeg nu ikke finde oplysninger om tilgængeligheden af ​​dette stof til salg. Kan du hjælpe? åben

13. november 2009 / Katyushka

Natalya, der er intet bedre end ginjaleling. Vi prøvede alt! Vi venter på, at stoffet vises. Vi kan ikke finde det nogen steder. allerede kaldet leverandøren. lovede. at i november vil være. håber kun på ham. se

Venligst svar venligst hvorfor der ikke er noget Ginjaleling-lægemiddel nogen steder? Stadig meget interesseret i, om det har en effekt (opløser) sten i galdeblæren at åbne

Ginjaleling

Brugsanvisning:

Priser i onlineapoteker:

Ginjaleling er et antispasmodisk urtemedicin, der har antiinflammatoriske og vanddrivende virkninger. Forhindrer nefrourolithiasis, fremmer opløsning og udledning af calculi fra urinvejen (oxalat, urat og blandet type).

Frigør form og sammensætning

Doseringsform - kapsler (10 stk. I en blister, 10 blisterpakninger i en papæske; 75 stk. I polymerflasker, 1 flaske i en papkasse).

Aktivt stof: tykt vandigt ekstrakt fra en blanding af lægeplanter i 1 kapsel - 178 mg, herunder:

  • Krøllede strobilantblade (Strobilanthes crispus L.) - 27,7%;
  • Orthosiphon staminal blade (Orthosiphon stamineus Benth.) - 27,7%;
  • Imperata cylindriske B. jordstængler - 22,3%;
  • Phyllanthus niruri L. urt - 22,3%.

Yderligere komponenter: aerosil-200 (kolloid siliciumdioxid), nipazol, majsstivelse, nipagin, magnesiumstearat, talkum.

Indikationer for brug

  • Behandling af urolithiasis (i nærværelse af sten op til 0,4 cm i størrelse, maksimalt - 0,6 cm) i nyrebækkenet;
  • Fjernelse af små sten fra øvre urinvej, inkl. frigivelse af urinlederen fra stenfragmenter efter lithotripsy (som en del af kombinationsbehandling).

Kontraindikationer

Brugen af ​​Ginjaleling er kontraindiceret i tilfælde af overfølsomhed over for dets bestanddele..

Administration og dosering

Lægemidlet tages oralt ved at sluge kapslerne hele og drikke mindst 1 glas vand.

Standarddosisregimet antager daglig indtagelse af 6 kapsler (2 kapsler 3 gange om dagen) i løbet af 3 til 6 uger. Om nødvendigt kan lægen øge behandlingsvarigheden eller ordinere gentagne kurser.

Bivirkninger

Allergiske reaktioner er mulige.

specielle instruktioner

Hele behandlingsperioden anbefales for at forbruge masser af væsker..

Lægemiddelinteraktioner

Der er ingen oplysninger om interaktionen mellem Ginjaleling og andre lægemidler..

Analoger

Analogerne til Ginjaleling er: Blemaren, Marena-farvestofekstrakt, Traceptin, Uralit-U, Urolesan, Urokholesan, Urolesan-M, Urolesan-N.

Vilkår og betingelser for opbevaring

Opbevares ved en temperatur på 10-30 ° C uden for børns rækkevidde, beskyttet mod fugt og sollys.

Holdbarhed - 2 år.

Betingelser for udlevering fra apoteker

Fås uden recept.

Ginjaleling: priser på onlineapoteker

Ginjaleling 500 mg kapsel 75 stk.

Oplysninger om stoffet er generaliseret, leveret til informationsformål og erstatter ikke de officielle instruktioner. Selvmedicinering er sundhedsfarlig!

Tandlæger har optrådt relativt for nylig. Tilbage i det 19. århundrede var det at trække dårlige tænder ud af en almindelig frisørs opgaver..

Ifølge mange forskere er vitaminkomplekser praktisk talt ubrugelige for mennesker..

Vi bruger 72 muskler til at sige selv de korteste og enkleste ord..

Ifølge WHO-undersøgelser øger en daglig halv times samtale på en mobiltelefon sandsynligheden for at udvikle en hjernetumor med 40%.

Det er mere sandsynligt, at det falder ned af et æsel, end det falder af en hest. Bare prøv ikke at tilbagevise denne erklæring..

Med et regelmæssigt besøg i solarium øges chancen for at få hudkræft med 60%.

Den sjældneste sygdom er Kurus sygdom. Kun repræsentanter for pelsstammen i Ny Guinea er syge med det. Patienten dør af latter. Det menes, at spisning af den menneskelige hjerne er årsagen til sygdommen..

Amerikanske forskere gennemførte eksperimenter på mus og kom til den konklusion, at vandmelonsaft forhindrer udviklingen af ​​vaskulær aterosklerose. Den ene gruppe mus drak almindeligt vand, og den anden drak vandmelonsaft. Som et resultat var beholderne i den anden gruppe fri for cholesterolplaques..

Ud over mennesker lider kun én levende skabning på planeten Jorden af ​​prostatitis - hunde. Disse er virkelig vores mest loyale venner.

Karies er den mest almindelige smitsomme sygdom i verden, som selv influenza ikke kan konkurrere med..

I et forsøg på at få patienten ud går lægerne ofte for langt. Så for eksempel en bestemt Charles Jensen i perioden fra 1954 til 1994. overlevede over 900 operationer for at fjerne neoplasmer.

Leveren er det tungeste organ i vores krop. Dens gennemsnitlige vægt er 1,5 kg.

Det antidepressive middel Clomipramin inducerer en orgasme hos 5% af patienterne.

Menneskeligt blod "løber" gennem karene under enormt pres, og hvis deres integritet krænkes, kan det skyde i en afstand på op til 10 meter.

Under driften bruger vores hjerne en mængde energi svarende til en 10-watt pære. Så billedet af en pære over dit hoved i det øjeblik, en interessant tanke opstår, er ikke så langt fra sandheden..

Delvis manglende tænder eller endda fuldstændig ømhed kan være et resultat af traumer, karies eller tandkødssygdomme. Imidlertid kan mistede tænder erstattes med proteser..

Ginjaleling medicin anmeldelser

Gutter, hvis du ikke vil dele med din drøm, så lyt til mig. Al argumentation fra forskere og læger om, at sten kun kan fjernes ved kirurgi eller ved hjælp af de nyeste stenknusemaskiner for ikke få penge, er komplet vrøvl. Faktum er, at hvis der findes en enkel og effektiv måde at behandle urolithiasis på, vil en million hær af læger blive efterladt uden arbejde (ligesom ingen har brug for en kilde til fri energi), er dette deres brød. Jo værre sygdommen er, jo flere mennesker er villige til at betale for behandling. Men heldigvis for mig, og hvis du kan lide det, er der sådan en måde. I 10 år nu har jeg givet denne opskrift til alle mine venner og slægtninge. Jeg slap selv med sten, min mor, min bror, min onkel, slap af med sten min svigermor, svoger og mange venner. Behandlingsperioden er TRE DAGE! Efter to uger, ingen sten. Opskriften er så enkel, at du ikke kan tro det med det samme, men det er blevet testet i årevis på mange mennesker.
Alle interesserede kan sende en opskrift. Jeg besøger dette forum 1-2 gange om ugen. Lad mig vide.
Held og lykke. HEJ! hvis det er muligt, en opskrift på destruktion af sten. tortureret. [email protected]

Husk, at når du tager stoffer af enhver oprindelse, er det nødvendigt at kontrollere nyrernes tilstand mindst en gang i kvartalet. Pigen havde en sten på ca. 3 millimeter. Lægen ordinerede nogle kosttilskud. I en alder af 22 år er stenen vokset til 1 cm.

For to uger siden begyndte blod at strømme gennem urinen. Jeg tilmeldte mig en undersøgelse og tilbød at fjerne den traumatiske sten laparoskopisk. Som et resultat af mislykket laparoskopisk kirurgi efter fjernelse af en calculus (1 cm) udviklede blødning sig. En dag senere begyndte de at skære abdominaloperationen, igen gik noget generelt skævt, i stedet for 45 minutter skar de 5 timer, kaldte på slægtninge, der var et enormt blodtab, de hældte saltvand, knap pumpet ud.

Da jeg vågnede efter bedøvelse, vidste jeg stadig ikke, at nyren blev fjernet. Chok, alt sammen i tårer. I dag besøgte jeg, det er meget svært alt dette. Tænk tusind gange, hvor du skal hen, og hvorfor. Det hele skete på et af de bedste hospitaler i byen..

Jeg købte Shenshitong, jeg tester det. Den anden pakke er væk. Så skal jeg kontrollere, hvordan stenen er. Her er hvad producentens support skrev til mig:

"Du skal tage 2 poser om dagen, dvs. 1 pose i 500 ml vand om morgenen og den anden pose i 500 ml vand om aftenen.

Effektiviteten af ​​Shengshitong te afhænger af lokaliseringen af ​​processen. Så i nærværelse af en nyresten er effektiviteten 88,7% i urinlederne - 92,5%. Opløsning af sten, der er mindre end 1 cm i tværgående diameter og 1,8 cm i længderetningen, finder normalt sted i 1-2 uger. Ved store sten kan opløsning og fjernelse tage 2-4 uger. "

2 Alexxcc
Fortæl mig mere detaljeret, hvad er det til? Hjælper det virkelig med småsten? Du kan i PM.

Orion:
Du bruger Shenshitong, men du har stadig ikke skrevet om resultatet. Jeg vil også gerne finde en person, der har prøvet opskriften fra vandreren på sig selv.

Endnu et sådant øjeblik, som ingen skrev om ham på forummet, at surhedsgraden af ​​urin - pH-niveauet - påvirker dannelsen af ​​sten. Og til gengæld afhænger surhedsgraden af ​​urin af stofskifte, diæt og tarmtilstand. (talte om dette i et af programmerne om sundhed på tv).
Uddrag fra internettet:
Hvis pH-niveauet i urinen svinger mellem 6, 0 - 6, 4 om morgenen og 6, 4 - 7, 0 om aftenen, fungerer kroppen normalt. Det mest optimale niveau er let surt inden for 6, 4 - 6, 5. pH-værdien af ​​urin under 5, 0 angiver dens skarpe syre, over 7, 5 - omkring dens skarpt alkaliske reaktion.
Reaktionen af ​​urin bestemmer muligheden for stendannelse: urat - i surt, oxalat - i neutral syre, fosfat - i et mere alkalisk miljø. Så for eksempel findes urinsyre sten næsten aldrig ved urin pH mere end 5, 5, og fosfatsten dannes aldrig, hvis urinen ikke er basisk.

Jeg vil ikke filosofere kløgtigt, men jeg så personligt, hvordan en ret autoritativ læge sagde, at elskere af stærke drikkevarer aldrig lider af urolithiasis, og at en flaske øl om dagen er ganske god.

Resultaterne er endnu ikke afklaret. Efter at have brugt Shenshitonk på en ultralydsscanning er jeg stadig fiktion. Ifølge subjektive fornemmelser forblev alt som det var, selvom jeg ikke argumenterer for under modtagelsen var der følelser af at sandet langsomt kom ud (måske bare en psykologisk indstilling?).

Fra tid til anden fortsætter jeg med at tage den anbefalede "Kanefron".

Om surhed er dette grundlaget for nyre basics, det er nødvendigt at overvåge med strimler for surhed.

"Cyston" alkaliserer, så vidt jeg ved, og hvis stenene er fosfater? Det er svært at sige, om det giver mening

"shenshitong" hjalp ikke. Efter min mening er det bare en ledning for penge til dem, der prøver at slippe af med sten (som vægttabletter og en mumie).

Urolesan hjælper godt, når du får anfald
Cyston drikker altid på kurser!
Marena farvestof er også et fremragende middel!
Bryg tranebær, solbær, citronvand - drik altid
Kalina insisterer på cognac - det hjælper også.
Og selvfølgelig ampuller af baralgin og slid - altid i en taske eller i en bil.
Da jeg fik et angreb, sov jeg på badeværelset på en skammel, og mine læber blev blå af smerte. Men da hun var fortrolig med medicin, ville hun ikke foretage operationen. Jeg led i 3 dage. Så studerede jeg hele Internettet. Og om Marena fandt jeg piloter på et websted og skrev dumt på jagt efter nyresten. Der stod der, at piloter havde en erhvervssygdom. Om det er sandt eller ej, ved jeg ikke.

Min historie. Hvordan jeg behandlede nyrerne.

Din lever eller nyrer gør ondt?
Har nyresten?
Sten i leveren eller galden?
Vil vide, hvordan man kan slippe af med?
https://youtu.be/9Lj8edltEYU
projektwebsted -
www.thehumangenomeplus.com

Alt sammen med dagen for fædrelandets forsvarere!
Godt helbred og vellykket flyvetid for alle!

Tjenesten er stressende, så til forebyggelse er det bedre at lave kurser med urter til rensning
nyre og lever. Rensning er bedst, når den er mest aktiv hele året.
Nyreaktivitet om vinteren og leveraktivitet om foråret.
Tidligere observerede vores ældste fasten og tog hvile fra rigelige måltider..
Bedre endnu, afsæt mindst en dag hver uge til et enklere måltid..
Hvis det er muligt, så onsdag og fredag.
Men der er ingen strenge krav, da det viser sig efter ønske og humør.

Operationer er meget farlige, traumatiske og resultaterne er ukendte.
Horsetail græs er knuste sten, og bønder plejede at drikke i lang levetid.
Alle nyreurter hjælper, spørg apoteker som majssilke.
Du kan skifte urter i løbet af dagen..
Brug effektivt persilleurter med rødder og drik konstant,
de samme dampe af dild hjælper fra sandet.
Om persille http://my.mail.ru/mail/1653-16.

Til rengøring om natten kan du drikke citronsaft og vegetabilsk olie, oliven eller hørfrø.
Det er endnu bedre at varme det op med en varmepude, drikke sammensætningen og derefter opvarme den stadig.
I leveren, aktivitet på dagen, startende kl. 19:00, og i nyrerne, 17-19 timer.

Godt helbred for alle! Al sund og lykkelig flyvning og familielevetid.

2 Natalia Morozova:

Operationer er meget farlige, traumatiske og resultaterne er ukendte.
Horsetail græs er knuste sten, og bønder plejede at drikke i lang levetid.
Alle nyreurter hjælper, spørg apoteker som majssilke.

Så læs om hestestert og glem alt om sten:

I Rusland har hestestert længe været brugt udelukkende til økonomiske formål. Uld blev farvet med afkog fra sine rødder, og sten blev poleret med græs, metaller blev poleret, tinret eller almindeligt røget køkkenredskaber blev rengjort, og endda trægulve blev vasket hvide. Og hemmeligheden bag hestens hales rengøringsegenskaber var tilstedeværelsen af ​​kiselsyre i dens stilke. Det var takket være dette stof, at hestestert viste sig at være nyttigt for helbredet og kom på siderne af healere.

Ginjaleling

Ginjaleling er et urtemedicin med litholytiske, diuretiske, krampeløsende og antiinflammatoriske virkninger, der anvendes til behandling af urolithiasis..

farmakologisk virkning

Ginjaleling har en vanddrivende, litholytisk, antispasmodisk og antiinflammatorisk virkning. Det er effektivt til at tømme urinlederen for calculi fra de øvre urinveje og stenfragmenter efter lithotripsy. Virkningen af ​​medicinen bestemmes af de urtebestanddele, der er inkluderet i dens sammensætning:

  • Orthosiphon blade (Orthosiphonis folium);
  • Alang-Alang rod (Imperatae rhizoma);
  • Kejibilling blade (Strobilanthus folium);
  • Meniran urt (Phyllanthi herba).

Ginjaleling hjælper ifølge anmeldelser også med at lindre angreb af nyrekolik og eliminere årsagerne til deres udvikling..

Sammensætning, frigivelsesform og analoger til Ginjaleling

Ginjaleling medicin fås i form af 500 mg kapsler indeholdende:

  • 27,7% Kejibiling blade;
  • 27,7% ortosiphon blade;
  • 22,3% Meniran urt;
  • 22,3% Alang-Alang jordstængler.

I plastikflasker med 75 kapsler.

Analoger af Ginjaleling indeholdende de samme anlægskomponenter produceres ikke. I nogle tilfælde er det muligt at bruge analoger af et lægemiddel med en lignende terapeutisk virkning, der tilhører den samme farmakologiske gruppe:

  • Vaginaltabletter - Traceptin;
  • Kapsler - Urolesan-N;
  • Orale dråber - Urolesan, Uroholesan;
  • Granulater til opløsning af opløsning - Blemaren, Uralit-U;
  • Urteråvarer - Marena-farvestofekstrakt;
  • Sirup - Urolesan-M.

Indikationer for brug af Ginjaleling

Ginjaleling medicin ordineres mod baggrunden:

  • Urolithiasis - normalt som en del af kompleks terapi til forebyggelse og behandling af lokalisering af sten i nyrebekkenet på 0,3-0,4 cm i størrelse (maks. - 0,6 cm) og også som et middel til at fremme udskillelsen af ​​små sten fra de øvre urinveje ( inklusive forhold efter litotripsy);
  • Nyrekolikanfald.

Muligheden for at bruge medicinen af ​​gravide og ammende kvinder skal besluttes individuelt med den læge, der ordinerer behandlingen (på grund af manglen på tilstrækkelige data om sikkerheden ved administrationen af ​​denne kategori af patienter).

Kontraindikationer

I henhold til instruktionerne er Ginjaleling kontraindiceret til brug på baggrund af overfølsomhed over for naturlægemidler og hjælpekomponenter, der er inkluderet i dets sammensætning.

Metode til brug af Ginjaleling

Ginjaleling kapsler skal tages med rigeligt vand (mindst et glas). Frekvens - tre gange om dagen, 2 kapsler.

Ginjaleling er ifølge anmeldelser mest effektiv i kombination med ekstrakorporal chokbølgelitotripsi. Den anbefalede behandlingsvarighed er tre til seks uger. Du bør ikke bruge medicinen i længere tid end den angivne periode, og spørgsmålet om et andet kursus skal løses med den behandlende læge.

Under behandlingen er det nødvendigt at øge mængden af ​​forbrugt væske.

Bivirkninger

Ginjaleling, ifølge anmeldelser, underlagt den anbefalede behandlingsregime tolereres i de fleste tilfælde godt uden at forårsage signifikante bivirkninger.

Som et resultat af kliniske undersøgelser blev det fundet, at lægemidlet praktisk talt ikke fører til udvikling af komplikationer, når det anvendes i pædiatri på baggrund af langvarig behandling af dysmetaboliske nefropatier og urolithiasis.

Ginjaleling lægemiddelinteraktioner

I instruktionerne til Ginjaleling er lægemiddelinteraktioner med anden medicin ikke beskrevet.

Opbevaringsforhold

Ginjaleling er et over-the-counter urtedrivende middel. Kapslernes holdbarhed er ikke mere end 24 måneder, forudsat at de opbevares ved en temperatur, der ikke overstiger 30 ° С.

Ginjaleling - anmeldelser, instruktioner

Ginjaleling

Brugsanvisning:

Priser i onlineapoteker:

Ginjaleling er et antispasmodisk urtemedicin, der har antiinflammatoriske og vanddrivende virkninger. Forhindrer nefrourolithiasis, fremmer opløsning og udledning af calculi fra urinvejen (oxalat, urat og blandet type).

Frigør form og sammensætning

Doseringsform - kapsler (10 stk. I en blister, 10 blisterpakninger i en papæske; 75 stk. I polymerflasker, 1 flaske i en papkasse).

Aktivt stof: tykt vandigt ekstrakt fra en blanding af lægeplanter i 1 kapsel - 178 mg, herunder:

  • Krøllede strobilantblade (Strobilanthes crispus L.) - 27,7%;
  • Orthosiphon staminal blade (Orthosiphon stamineus Benth.) - 27,7%;
  • Imperata cylindriske B. jordstængler - 22,3%;
  • Phyllanthus niruri L. urt - 22,3%.

Yderligere komponenter: aerosil-200 (kolloid siliciumdioxid), nipazol, majsstivelse, nipagin, magnesiumstearat, talkum.

Indikationer for brug

  • Behandling af urolithiasis (i nærværelse af sten op til 0,4 cm i størrelse, maksimalt - 0,6 cm) i nyrebækkenet;
  • Fjernelse af små sten fra øvre urinvej, inkl. frigivelse af urinlederen fra stenfragmenter efter lithotripsy (som en del af kombinationsbehandling).

Kontraindikationer

Brugen af ​​Ginjaleling er kontraindiceret i tilfælde af overfølsomhed over for dets bestanddele..

Administration og dosering

Lægemidlet tages oralt ved at sluge kapslerne hele og drikke mindst 1 glas vand.

Standarddosisregimet antager daglig indtagelse af 6 kapsler (2 kapsler 3 gange om dagen) i løbet af 3 til 6 uger. Om nødvendigt kan lægen øge behandlingsvarigheden eller ordinere gentagne kurser.

Bivirkninger

Allergiske reaktioner er mulige.

specielle instruktioner

Hele behandlingsperioden anbefales for at forbruge masser af væsker..

Lægemiddelinteraktioner

Der er ingen oplysninger om interaktionen mellem Ginjaleling og andre lægemidler..

Analoger

Analogerne til Ginjaleling er: Blemaren, Marena-farvestofekstrakt, Traceptin, Uralit-U, Urolesan, Urokholesan, Urolesan-M, Urolesan-N.

Vilkår og betingelser for opbevaring

Opbevares ved en temperatur på 10-30 ° C uden for børns rækkevidde, beskyttet mod fugt og sollys.

Holdbarhed - 2 år.

Betingelser for udlevering fra apoteker

Fås uden recept.

Ginjaleling: priser på onlineapoteker

Ginjaleling 500 mg kapsel 75 stk.

Oplysninger om stoffet er generaliseret, leveret til informationsformål og erstatter ikke de officielle instruktioner. Selvmedicinering er sundhedsfarlig!

Menneskelige knogler er fire gange stærkere end beton.

Forskere fra University of Oxford gennemførte en række undersøgelser, hvor de kom til den konklusion, at vegetarisme kan være skadeligt for den menneskelige hjerne, da det fører til et fald i dens masse. Derfor anbefaler forskere ikke helt at udelukke fisk og kød fra din kost..

Når vi nyser, holder vores krop op med at arbejde helt. Selv hjertet stopper.

Mange stoffer blev oprindeligt markedsført som stoffer. Heroin blev for eksempel oprindeligt markedsført som hostemedicin. Og kokain blev anbefalet af læger som anæstesi og som et middel til at øge udholdenhed..

Den første vibrator blev opfundet i det 19. århundrede. Han arbejdede på en dampmaskine og var beregnet til behandling af kvindelig hysteri.

Der er meget nysgerrige medicinske syndromer, for eksempel kompulsiv slugning af genstande. 2.500 fremmedlegemer blev fundet i maven hos en patient, der led af denne mani.

En uddannet person er mindre modtagelig for hjernesygdomme. Intellektuel aktivitet bidrager til dannelsen af ​​yderligere væv, der kompenserer for de syge.

Fire skiver mørk chokolade indeholder omkring to hundrede kalorier. Så hvis du ikke vil blive bedre, er det bedre ikke at spise mere end to skiver om dagen..

Ifølge forskning har kvinder, der drikker flere glas øl eller vin om ugen, en øget risiko for at udvikle brystkræft..

Det antidepressive middel Clomipramin inducerer en orgasme hos 5% af patienterne.

74-årige australske bosiddende James Harrison har doneret blod omkring 1000 gange. Han har en sjælden blodgruppe, hvis antistoffer hjælper nyfødte med svær anæmi med at overleve. Således reddede australieren omkring to millioner børn..

Lefties har en kortere forventet levetid end højrehåndede.

Ud over mennesker lider kun én levende skabning på planeten Jorden af ​​prostatitis - hunde. Disse er virkelig vores mest loyale venner.

Hostemedicinen "Terpinkod" er en af ​​de mest solgte, slet ikke på grund af dens medicinske egenskaber.

Ifølge mange forskere er vitaminkomplekser praktisk talt ubrugelige for mennesker..

Dyb søvn for kroppen er ikke kun hvile, det er en speciel tilstand, når kroppen er involveret i "teknisk inspektion", "rengøring", eliminering af mindre.

Ginjaleling

Latinsk navn: Ginjaleling

Aktiv ingrediens: Ikatibant

Producent: PT. Phytochemindo Rexa (Indonesien)

Beskrivelse forfalden den: 12/08/17

Pris i onlineapoteker:

Ginjaleling - urte antispasmodisk lægemiddel.

Aktivt stof

Icatibant - et tykt vandigt ekstrakt fra en blanding af lægeplanter.

Frigør form og sammensætning

Produceret i kapsler, der sælges i flasker på 75 stykker og i blisterpakninger på 10 stykker. I en papkasse 10 blærer.

Indikationer for brug

Lægemidlet bruges i følgende tilfælde:

  • Med nefrourolithiasis, hvis der ikke er sten i nyrerne, der ikke er større end 0,3-0,6 cm.
  • Med urolithiasis og desmetaboliske nefropatier i pædiatrisk praksis. Da urolithiasis udvikler sig hurtigere i barndommen end hos en voksen, bidrager det til udviklingen af ​​komplikationer såsom: calculous pyelonephritis, calculous hydronephrosis.
  • For at fjerne små sten fra den øvre urinvej, for at frigøre urinlederen fra stenfragmenter efter litotripsy.
  • Til forebyggelse af urolithiasis.

Kontraindikationer

Lægemidlet er kontraindiceret i tilfælde af overfølsomhed over for dets komponenter..

Instruktioner til brug af Ginjaleling (metode og dosering)

Lægemidlet administreres oralt. Det ordineres 2 kapsler 3 gange om dagen. Til profylakse - 1 kapsel 3 gange om dagen. Kapsler sluges hele med 200 ml vand.

Behandlingsforløbet er 3-6 uger. Forlængelse af terapi og gentagne kurser er kun mulig efter konsultation med en læge.

Bivirkninger

Selv med langvarig brug af stoffet er der ingen bivirkninger.

I undtagelsestilfælde er bivirkninger i form af allergiske reaktioner mulige.

Overdosis

Analoger

Analoger i henhold til ATX-koden: Blemaren, Marena-farvestofekstrakt, Rovatinex, Urolesan, Tsimalon.

Tag ikke selv beslutningen om at ændre stoffet, kontakt din læge.

farmakologisk virkning

Lægemidlet har en antispasmodisk, antiinflammatorisk, diuretisk, litholytisk virkning.

Orthosifonplanten hjælper med at fjerne urinsyre, galde, urinstof, klorider, øger udskillelsen af ​​mavesaft og har også en vanddrivende virkning på kroppen.

Kejibeling sænker blodsukkeret, har en vanddrivende og afførende virkning og kan også forhindre forekomsten af ​​sten i nyrerne, galdeblæren og galdegangene..

Ylang Ylang har en afslappende effekt.

Ginjaleling er i stand til at opløse og smertefrit fjerne sten efter at have knust dem fra nyrerne, urinlederen og blæren. Derfor er lægemidlet godt at bruge sammen med lithotripsy (en operation til at knuse sten ved en stødbølgemetode). Ginjaleling er i stand til at stoppe nyrekolik og eliminere deres udvikling, lindre betændelse og spasmer, gendanne normal renal urodynamik.

Værktøjet er effektivt til opløsning af oxalat, urat og blandede stenarter.

specielle instruktioner

Det anbefales at øge mængden af ​​væske, der forbruges under behandlingen.

Under graviditet og amning

I barndommen

Ifølge indikationer er det muligt at bruge det i barndommen.

I alderdommen

Lægemiddelinteraktioner

Ingen klinisk signifikant interaktion mellem Ginjaleling og andre lægemidler er blevet identificeret.

Betingelser for udlevering fra apoteker

Fås uden recept.

Opbevaringsforhold og perioder

Opbevares på et tørt, mørkt sted uden for børns rækkevidde ved en temperatur på + 10... + 30 ° С. Holdbarhed - 2 år.

Pris på apoteker

Prisen på Ginjaleling for 1 pakke starter fra 1680 rubler.

Beskrivelsen på denne side er en forenklet version af den officielle version af kommentaren til stoffet. Oplysningerne gives kun til informationsformål og er ikke en vejledning til selvmedicinering. Før du bruger lægemidlet, er det nødvendigt at konsultere en specialist og gøre dig bekendt med de instruktioner, der er godkendt af producenten.

Ginjaleling

Ginjaleling er et urtemedicin med litholytiske, diuretiske, krampeløsende og antiinflammatoriske virkninger, der anvendes til behandling af urolithiasis..

farmakologisk virkning

Ginjaleling har en vanddrivende, litholytisk, antispasmodisk og antiinflammatorisk virkning. Det er effektivt til at tømme urinlederen for calculi fra de øvre urinveje og stenfragmenter efter lithotripsy. Virkningen af ​​medicinen bestemmes af de urtebestanddele, der er inkluderet i dens sammensætning:

  • Orthosiphon blade (Orthosiphonis folium);
  • Alang-Alang rod (Imperatae rhizoma);
  • Kejibilling blade (Strobilanthus folium);
  • Meniran urt (Phyllanthi herba).

Ginjaleling hjælper ifølge anmeldelser også med at lindre angreb af nyrekolik og eliminere årsagerne til deres udvikling..

Sammensætning, frigivelsesform og analoger til Ginjaleling

Ginjaleling medicin fås i form af 500 mg kapsler indeholdende:

  • 27,7% Kejibiling blade;
  • 27,7% ortosiphon blade;
  • 22,3% Meniran urt;
  • 22,3% Alang-Alang jordstængler.

I plastikflasker med 75 kapsler.

Analoger af Ginjaleling indeholdende de samme anlægskomponenter produceres ikke. I nogle tilfælde er det muligt at bruge analoger af et lægemiddel med en lignende terapeutisk virkning, der tilhører den samme farmakologiske gruppe:

  • Vaginaltabletter - Traceptin;
  • Kapsler - Urolesan-N;
  • Orale dråber - Urolesan, Uroholesan;
  • Granulater til opløsning af opløsning - Blemaren, Uralit-U;
  • Urteråvarer - Marena-farvestofekstrakt;
  • Sirup - Urolesan-M.

Indikationer for brug af Ginjaleling

Ginjaleling medicin ordineres mod baggrunden:

  • Urolithiasis - normalt som en del af kompleks terapi til forebyggelse og behandling af lokalisering af sten i nyrebekkenet på 0,3-0,4 cm i størrelse (maks. - 0,6 cm) og også som et middel til at fremme udskillelsen af ​​små sten fra de øvre urinveje ( inklusive forhold efter litotripsy);
  • Nyrekolikanfald.

Muligheden for at bruge medicinen af ​​gravide og ammende kvinder skal besluttes individuelt med den læge, der ordinerer behandlingen (på grund af manglen på tilstrækkelige data om sikkerheden ved administrationen af ​​denne kategori af patienter).

Kontraindikationer

I henhold til instruktionerne er Ginjaleling kontraindiceret til brug på baggrund af overfølsomhed over for naturlægemidler og hjælpekomponenter, der er inkluderet i dets sammensætning.

Metode til brug af Ginjaleling

Ginjaleling kapsler skal tages med rigeligt vand (mindst et glas). Frekvens - tre gange om dagen, 2 kapsler.

Ginjaleling er ifølge anmeldelser mest effektiv i kombination med ekstrakorporal chokbølgelitotripsi. Den anbefalede behandlingsvarighed er tre til seks uger. Du bør ikke bruge medicinen i længere tid end den angivne periode, og spørgsmålet om et andet kursus skal løses med den behandlende læge.

Under behandlingen er det nødvendigt at øge mængden af ​​forbrugt væske.

Bivirkninger

Ginjaleling, ifølge anmeldelser, underlagt den anbefalede behandlingsregime tolereres i de fleste tilfælde godt uden at forårsage signifikante bivirkninger.

Som et resultat af kliniske undersøgelser blev det fundet, at lægemidlet praktisk talt ikke fører til udvikling af komplikationer, når det anvendes i pædiatri på baggrund af langvarig behandling af dysmetaboliske nefropatier og urolithiasis.

Ginjaleling lægemiddelinteraktioner

I instruktionerne til Ginjaleling er lægemiddelinteraktioner med anden medicin ikke beskrevet.

Opbevaringsforhold

Ginjaleling er et over-the-counter urtedrivende middel. Kapslernes holdbarhed er ikke mere end 24 måneder, forudsat at de opbevares ved en temperatur, der ikke overstiger 30 ° С.

Køb Ginjaleling kapsler nr. 75 på apoteker

Prisen er kun gyldig, når du bestiller på hjemmesiden Priserne på hjemmesiden adskiller sig fra priserne på apoteker og er kun gyldige, når du bestiller på hjemmesiden eller i mobilapplikationen. Når du modtager en ordre på et apotek, er det umuligt at tilføje produkter til webstedets priser, kun et separat køb til apotekets pris. Priserne på webstedet er ikke et offentligt tilbud.

Varekode: 22619

Afhentning, gratis. Reservationen er gyldig i 24 timer

  • Beskrivelse
  • DOSERINGSFORMER
    kapsler

    FREMSTILLERE
    P.T. Phytochemindo Rexa (Indonesien)

    GRUPPE
    Forskellige antispasmodika af animalsk og vegetabilsk oprindelse

    SAMMENSÆTNING
    Hver kapsel indeholder: Ortosiphon blade (Orthosiphonis folium) Kejibeling blade (Strobilanthus folium) Meniran urt (Phyllanthi herba) Alang-alang jordstængler (Imperatae rhizoma)

    INTERNATIONALT IKKE-PATENTERET NAVN
    ingen

    FARMAKOLOGISK EFFEKT
    Lægemidlet har en antispasmodisk og svag vanddrivende virkning, fremmer fjernelsen af ​​små sten fra urinvejene.

    INDIKATIONER TIL BRUG
    Forebyggelse og behandling af urolithiasis (med lokalisering af sten, der ikke er større end 0,3-0,4 cm (maksimalt 0,6 cm) i nyrebækkenet, samt til fjernelse af små sten fra de øvre urinveje, herunder til tømning af urinlederen fra stenfragmenter efter lithotripsy) som en del af kompleks terapi.

    KONTRAINDIKATIONER
    Overfølsomhed over for lægemiddelkomponenter.

    SIDE EFFEKT
    Ingen information.

    INTERAKTION
    Ingen information.

    ANVENDELSESMETODE OG DOSERING
    Lægemidlet administreres oralt, 2 kapsler 3 gange om dagen. Kapslerne skal tages med mindst 1 glas vand. Behandlingsforløbet er 3-6 uger. En forøgelse af varigheden og gentagne behandlingsforløb er kun mulig på anbefaling af en læge.

    OVERDOSIS
    Ingen information.

    SPECIELLE INSTRUKTIONER
    I løbet af behandlingen med Ginjaleling anbefales det at øge mængden af ​​forbrugt væske.

    OPBEVARINGSBETINGELSER
    Opbevares ved en temperatur på + 10 g. Fra op til + 30g. C på et tørt, mørkt sted og uden for børns rækkevidde.

    Ginjaleling anmeldelser

    Ginjaleling instruktion

    Brugsanvisning. Kontraindikationer og frigivelsesform.

    INSTRUKTIONER
    om medicinsk brug af stoffet
    Ginjaleling

    Frigør formular
    Kapsler

    Emballage
    75 stk.

    farmakologisk virkning
    Ginjaleling er en antispasmodic af planteoprindelse, som inkluderer kejibiling blade, orthosiphon blade, meniran urt, ylang-ylang rhizom. Det har også en vanddrivende og antiinflammatorisk virkning. Fremmer opløsning og udledning af urinvejssten (urat, oxalat og blandede typer) under monoterapi eller efter ekstern chokbølgelitripsi, forhindrer nefrourolithiasis.

    Indikationer
    Urolithiasis (med lokalisering af sten ikke mere end 0,3-0,4 cm i størrelse (maksimalt 0,6 cm) i nyrebækkenet samt til fjernelse af små kalksten fra den øvre urinvej, herunder for at frigøre urinlederen fra stenfragmenter efter lithotripsy - som en del af kompleks terapi.

    Kontraindikationer
    Overfølsomhed over for lægemiddelkomponenter.

    specielle instruktioner
    Det anbefales at øge mængden af ​​forbrugt væske i løbet af behandlingen..

    Sammensætning
    1 kapsel 500 mg indeholder det aktive stof: tyk vandig ekstrakt fra blandingen - 178 mg
    - Orthosiphon-staminatblade (Orthosiphon stamineus Benth.) 27,7%
    - Krøllet strobilant (Strobilanthes crispus L.) efterlader 27,7%
    - Phyllanthus niruri L. urter 22,3%
    - Jordstænger af Imperata cylindrisk B. 22,3%;
    hjælpestoffer: nipagin, nipazol, aerosil-200 (kolloid siliciumdioxid), majsstivelse, talkum, magnesiumstearat.

    Administration og dosering
    Ginjaleling administreres oralt, 2 kapsler 3 gange om dagen. Kapslerne skal tages med mindst 1 glas vand.
    Behandlingsforløbet er 3-6 uger. En forøgelse af varigheden og gentagne behandlingsforløb er kun mulig på anbefaling af en læge.

    Bivirkninger
    Allergiske reaktioner.

    Opbevaringsforhold
    På et tørt, mørkt sted uden for børns rækkevidde ved en temperatur på 10 til 30 ° C.

    Holdbarhed
    2 år.

    Ginjaleling

    Ginjaleling er et urtepræparat med en vanddrivende virkning.

    Frigør form og sammensætning

    Ginjaleling fås i form af kapsler på 10 stykker i blister eller 75 stykker i polymerflasker. En kartonpakning indeholder 10 blisterpakninger eller 1 flaske.

    Kapslerne indeholder et tykt vandigt ekstrakt bestående af en blanding af medicinske urter, der indeholder følgende komponenter:

    • Krøllede strobilantblade;
    • Orthosiphon staminatblade;
    • Jordstænglerne i impera er cylindriske;
    • Phyllanthus urt Niruri.

    Hjælpekomponenter i sammensætningen af ​​Ginjaleling er følgende stoffer:

    • Majsstivelse;
    • Nipagin;
    • Magnesiumstearat;
    • Nipazol;
    • Talkum;
    • Aerosil 200.

    Indikationer for brug

    I henhold til instruktionerne bruges Ginjaleling under følgende forhold:

    • Urolithiasis sygdom;
    • Nyrekolik og forebyggelse heraf
    • Nefrourolithiasis;
    • Udledning af urinlederen fra calculi fra den øvre urinvej
    • Befri urinlederen fra stenfragmenter efter lithotripsy.

    Kontraindikationer

    Brug af Ginjaleling er kontraindiceret hos patienter med overfølsomhed over for de komponenter, der udgør lægemidlet.

    Administration og dosering

    Ginjaleling skal tages oralt med et glas vand.

    Standarddosis af lægemidlet er 2 kapsler tre gange om dagen.

    Behandlingsvarigheden er 3 til 6 uger.

    Et gentaget behandlingsforløb bør kun udføres som anvist af en læge..

    Bivirkninger

    I øjeblikket er der ikke identificeret nogen bivirkninger ved brug af Ginjaleling..

    specielle instruktioner

    I løbet af terapiperioden med lægemidlet anbefales det at øge mængden af ​​forbrugt væske om dagen..

    Analoger

    Følgende lægemidler er analoger til Ginjaleling:

    • Urolesan;
    • Urolesan-N;
    • Urolesan-M;
    • Uroholesan;
    • Blemaren;
    • Traceptin;
    • Madder farvestof ekstrakt;
    • Uralit-U.

    Vilkår og betingelser for opbevaring

    Ginjaleling skal opbevares tørt og beskyttet mod sollys uden for børns rækkevidde ved en temperatur på 10-30 ° C.

    Fundenes holdbarhed er 2 år.

    Har du fundet en fejl i teksten? Vælg det, og tryk på Ctrl + Enter.



Næste Artikel
Smerter ved vandladning hos kvinder