Anvendelsen af ​​"Fitolysin" til prostatitis hos mænd


For at forhindre kronisk betændelse i prostatakirtlen ordinerer urologer Fitolysin til patienter til prostatitis. Virkningen af ​​lægemidlet er rettet mod at undertrykke faktorer, der fører til den aktive udvikling af sygdommen. Det bekæmper også symptomerne på prostatitis, som forårsager alvorligt ubehag hos patienten..

Pastaens sammensætning og egenskaber

Det kombinerede urtepræparat har en mangesidet effekt på kroppen

"Fitolysin" anvendes til behandling af betændelse i prostata. Det fungerer som et antiseptisk lægemiddel, der undertrykker forværring af smitsomme sygdomme. Dens effektivitet er bevist klinisk. Derfor ordinerer læger ofte dette middel til patienter, der har intense inflammatoriske processer i urinvejsorganet..

"Fitolysin" er beregnet til behandling og forebyggelse af sygdomme, der forekommer i organerne i urinvejsorganet. Dens komplekse virkning på en mands krop skyldes indholdet i sammensætningen af ​​en enorm mængde værdifulde komponenter. De er anført i tabellen.

KomponentEjendom
Goldenrod urtDet har en positiv effekt på immunsystemets funktion. Afviger i antimikrobielle egenskaber.
Bukkehorn frøDe er kendetegnet ved en udtalt beroligende virkning. De har også et afslappende nervesystem og en beroligende virkning..
BirkebladeForhindre dannelse af nyresten. Besidder kraftige afskrækkende egenskaber.
Hestehale på markenDet er til stede i de fleste vanddrivende stoffer. Det er også i stand til at fremskynde blodregenereringsprocessen..
Fugl højlander græsReducerer sværhedsgraden og styrken af ​​den inflammatoriske proces i det indre organ.
PersilleDet har en gavnlig effekt på tonen i urinvejssystemet. Løser problemet med nedsat udskillelse af urinen. Også komponenten af ​​lægemidlet styrker blærens vægge.
Hvedegræs rødderDe er kendetegnet ved antimikrobiel effekt. Takket være dem stabiliseres metaboliske processer, der udføres på lokalt niveau..

I sammensætningen af ​​lægemidlet til behandling af prostatitis er der andre medicinske stoffer, der bidrager til genoprettelsen af ​​de berørte væv i prostata. Disse komponenter inkluderer løgskind, brok og elskov. Beriget med "Fitolysin" æteriske olier.

Dosering og indgivelsesmåde for prostatitis

"Fitolysin" til prostatitis skal tages i lang tid. Korte kurser fungerer sandsynligvis ikke godt. Derfor skal patienter på forhånd forberede sig på langtidsbehandling..

På basis af lægemidlet skal du forberede en særlig løsning. Dette kræver ½ kop varmt vand. Eventuelt kan du tilføje en lille portion sukker, honning og mynteblade til den. 1 tsk skal opløses fuldstændigt i dette vand. medicinsk pasta. Den færdige opløsning tages bedst efter måltider for ikke at irritere fordøjelsesorganernes slimhinde igen..

Varigheden af ​​behandlingsforløbet afhænger af en række faktorer. Alvorligheden af ​​symptomerne på sygdommen og de individuelle egenskaber ved patientens krop tages i betragtning. Efter at patienten har mærket en betydelig lindring, bør han under ingen omstændigheder afslutte behandlingen. Det er nødvendigt at udfylde det for at undgå tilbagefald i den nærmeste fremtid..

I gennemsnit er den maksimale varighed af "Fitolysin" at tage op til 6 uger. Så er du nødt til at tage en pause. Gentag behandlingen om nødvendigt..

Kontraindikationer

Ikke alle mænd med prostatabetændelse kan behandles med phytolysin. Hvis du læser anmeldelser fra urologer, kan du forstå, at stoffet har kontraindikationer. Læger forbyder brugen af ​​denne medicin til behandling af prostatitis til patienter med følgende sygdomme:

  1. Individuel intolerance over for stoffer, der er i sammensætningen af ​​lægemidlet:
  2. Nefrose;
  3. Nyre- eller hjertesvigt
  4. Glomerulonephritis;
  5. Urolithiasis, som er af fosfatkarakter;
  6. Cholelithiasis;
  7. Gastritis;
  8. Ulcerøs læsion i fordøjelseskanalen;
  9. Pankreatitis;
  10. Hypertermi.

Medicinen ordineres med forsigtighed til mænd med diabetes. Det skal også huskes, at individuelle komponenter af "Fitolysin" er i stand til at bremse absorptionen af ​​vitaminer og andre værdifulde elementer i menneskekroppen. Derfor er det værd at nægte at tage vitaminkomplekser under hele behandlingsforløbet..

Mulige bivirkninger

Bivirkninger ved at tage stoffet er sjældne

I de fleste tilfælde tolereres "Fitolysin" godt af patienterne. Kun lejlighedsvis viser de bivirkninger som et resultat af behandlingen. Vi taler om sådanne negative forhold:

  1. Kvalmeangreb forårsaget af en ubehagelig smag af pastaen;
  2. Opkastningstrang;
  3. Overdreven følsomhed over for sollys
  4. Allergiske udslæt og kløe;
  5. Afføringsmiddel;
  6. Forstyrrelse af smagen.

Bivirkninger, som nævnt tidligere, er ikke så almindelige. Når stoffet er annulleret, forsvinder de helt. For at eliminere negative reaktioner efter behandling med phytolysin er symptomatisk behandling ikke påkrævet.

Som regel optræder bivirkninger hos patienter, der overtræder reglerne for at tage stoffet eller ændre dets dosis uden den behandlende læges viden. Det samme gælder for tilfælde, hvor pastaen tages og har absolut kontraindikationer over for dette..

specielle instruktioner

Hvis patienten har en tendens til udseende af ødem, som er forårsaget af hjerte- eller nyresvigt, er behandling med denne medicin ikke egnet til ham.

I løbet af kliniske studier blev det afsløret, at "Fitolysin" ikke har en negativ effekt på psykomotoriske færdigheder og rumlig opfattelse af en person. Derfor, efter at have taget medicinen, har patienten lov til at udføre sine sædvanlige aktiviteter (køre køretøjer og betjene komplekse mekanismer). Han kan også engagere sig i ekstremsport..

Har stoffet analoger

Phytolysin kan om nødvendigt udskiftes med Phytolit

Ved behandling af prostata anvendes "Fitolysin". Også med prostatitis hos mænd kan andre lægemidler ordineres, der er dens erstatninger. Det skal straks bemærkes, at denne medicin ikke har nogen strukturelle analoger..

Følgende lægemidler, der adskiller sig i deres naturlige sammensætning, har en lignende virkning:

  1. "Kanefron". Har en udtalt desinfektionsmiddel, vanddrivende og antiinflammatorisk virkning
  2. Urolesan. Kæmper med et stort antal patogene bakterier, der kan udvikle kraftig aktivitet i urogenitale systemet. Det har vanddrivende og koleretiske egenskaber. Takket være dette lægemiddel falder sværhedsgraden af ​​den inflammatoriske proces i prostata;
  3. "Cistenal". Det har en kraftig smertestillende og vanddrivende virkning. Det fremmer også udskillelsen af ​​sten fra det urinorganiske system;
  4. "Fitolit". Det sætter orden på de metaboliske processer og fremskynder opløsning og udskillelse af calculi fra kroppen. Lægemidlet har en desinfektionseffekt;
  5. "Rovatinex". Det har en gavnlig virkning på processerne til fjernelse af sten fra nyrerne. Afviger i antimikrobielle og antispasmodiske egenskaber.

Lægen kan tilbyde ethvert af disse lægemidler som et alternativ til "Fitolysin".

Anmeldelser

I mange år har jeg kæmpet med kronisk prostatitis. For nylig begyndte han at føle sig meget ofte. Jeg var nødt til at gå til en læge. Han rådede at tage "Fitolizin". Heldigvis forårsagede stoffet ingen bivirkninger. Jeg blev kun ked af den specifikke smag, som gør mig syg de første par minutter. Smerten efter behandlingens start forsvandt meget hurtigt. I de sidste dage med at tage løsningen var der ikke længere nogen symptomer på prostatitis.

Jeg blev behandlet med Fitolizin i 5 uger. Jeg husker ham med en ubehagelig smag. Jeg vil også gerne bemærke lægemidlets høje effektivitet i kampen mod prostatitis. Efter de første 7-10 dages behandling følte jeg mig godt. Smerter og ubehag generede ikke længere.

Min historie med sygdom og helbredelse.

Moderator: dvd-rw

  • udskriftsversion
  • Gå til side:

Min historie med sygdom og helbredelse.

  • Citere

# 1 Indlæg af Sasha White den søn 12. apr. 2015 18:27

Al fred og sundhed. Jeg har ikke besøgt dette forum i tre år, men jeg har ikke glemt jer.
Jeg skrev en artikel om, hvordan jeg var syg, hvordan jeg blev behandlet.

  • Citere

# 2 Indlæg af Sasha White den søn 12. apr. 2015 kl. 18.30

  • Citere

# 3 Indlæg af Apopys den søn. 12. apr. 2015 kl. 20:15

  • Citere

# 4 Indlæg af mifistik den søn 12. apr. 2015 23:13

  • Citere

# 5 Indlæg af fudz1k den søn 12. apr. 2015 23:23

  • Citere

# 6 Indlæg af fudz1k den søn 12. apr. 2015 23:25

  • Citere

# 7 Indlæg af Kapral man 13. apr. 2015 12:13

  • Citere

# 8 Indlæg af CrazyPenis Man 13. apr. 2015 12:21

  • Citere

# 9 Indsendt af Sergei45 den mand. Apr. 13, 2015 19:37

  • Citere

# 10 Post blackjack ons ​​14. april 2015 22:02

  • Citere

# 11 Indlæg af ducktail ons 15. apr. 2015 14:29

  • Citere

# 12 Indlæg af ducktail ons 15. apr. 2015 14:30

Jeg har netop sådan en shnyaga kommer fra ethvert svampedræbende skraber. Stagnation af galde.

Hvordan hjælper du galde p.?

  • Citere

# 13 Indlæg af ducktail ons 15. apr. 2015 14:32

  • Citere

# 14 Indlæg af t330 ons 15. april 2015 16:42

Carsil og Essentiale Forte. Og du kan stadig drikke koleretiske gebyrer.

Glem ikke, at gærlignende svampe (Candida blandt dem) er meget glad for sukker, fruktose og andre lette kulhydrater.

Derfor er det meget ønskeligt for dem, der lider af candidiasis, at udelukke sukker og honning fra kosten. Udskift med sødestoffer.

Også minus øl og kvass (ikke pasteuriseret med levende gær) og gærbrød.

  • Citere

# 15 Post blackjack ons ​​15. apr. 2015 18:58

ducktail skrev: Jeg har netop sådan en shnyaga kommer fra enhver svampedræbende opmudring. Stagnation af galde.

Hvordan hjælper du galde p.?

  • Citere

# 16 Indlæg af ducktail ons 15. apr. 2015 19:35

  • Citere

# 17 Indlæg af ducktail ons 15. april 2015 19:38

t330 skrev:
Carsil og Essentiale Forte. Og du kan stadig drikke koleretiske gebyrer.

Glem ikke, at gærlignende svampe (Candida blandt dem) er meget glad for sukker, fruktose og andre lette kulhydrater.

Derfor er det meget ønskeligt for dem, der lider af candidiasis, at udelukke sukker og honning fra kosten. Udskift med sødestoffer.

Også minus øl og kvass (ikke pasteuriseret med levende gær) og gærbrød.

  • Citere

# 18 Indlæg af t330 ons 15. apr. 2015 22:01

Ja, eventuelle gebyrer på apoteket i poser. Kun du har brug for at drikke dem tre gange om dagen regelmæssigt og i lang tid..

Generelt hjælper Essentiale Forte leveren med at genoprette, og der er ingen nerveender i den, så det er ikke umiddelbart klart, om denne medicin hjalp eller ikke hjalp. Men med langvarige ABT og kroniske sygdomme er leveren altid under øget stress. stadig det vigtigste antitoksiske organ.

Her er endnu et forsøg på Liv52-galde fra Himalaya:
http://india-store.ru/index.php/compone. l? Itemid = 0

For en engangs tømning af galdeblæren kan du bruge magnesia (en 20 g pose koster 20 rubler). Tag to poser, opløses i en halv liter vand, drik det og vask det straks ned med yderligere tre liter vand (dette er ikke let, men det er nødvendigt). Lig dig derefter ned på varmepuden med din højre side i en halv time. I løbet af denne tid vil du have øget cholagogue. Om 2-3 timer vil der være diarré. Derfor er det bedre ikke at drikke om natten..

Men denne procedure lindrer ikke dyspeni i galdevejen. Det fjerner kun stillestående galde. Dyspenia skal behandles med nålemassage med korrekte øvelser.

  • Citere

# 19 Indlæg af ducktail Tor 16. apr. 2015 12:14

  • Citere

# 20 Indlæg af t330 Tor 16. apr. 2015 12:43

Årsagen til GB dyspeni er forskellige muskelspasmer i de dybe muskler i ryggen og ribbenene. Nåle fungerer godt sammen med spasmer plus gymnastik for "ryglidere" (som har brok og fremspring).

I flere år trak min højre side også. Læger af typen, ifølge symptomer, indstiller galdeblære dysfunktion.
Jeg gjorde tyubazh og anden leverrensning (jeg lavede en termonuklear tyubage et par gange: 3 dages sult på vandet, derefter et glas olivenolie + et glas citronsaft + magnesia + en varmepude, når jeg først gjorde det i et sanatorium i Staraya Russa: de satte et rør i boblen gennem munden, Galdeblæren reduceres ved at presse indholdet ud og derefter vaske det med mineralvand. Efter min mening var dette den mest effektive og sikreste skylning end med alle disse olie-citron-magnesia sandsynlige tubages.)

Disse procedurer lindrede ikke dysfunktion, selvom slim og galdestop forsvandt et stykke tid.

For nylig tog jeg til Kina til Kerren-hotellet (der er varme kilder, saunaer osv.). Der er også en kinesisk medicinklinik på hotellet. 1 times massage + 1 times akupunktur med elektrisk stimulering om dagen gjorde to uger + plus mineralbade og saunaer + lokale urteafkog.
Dette hjalp virkelig med at aflaste ZhP.

Lær hvordan man helbreder prostatitis

Recovery starter i dag.

Detaljeret og tilgængelig om moderne metoder
diagnose og behandling af prostata sygdomme

  • - Identificering af årsagerne
  • - Undertrykkelse af infektioner i prostata
  • - Behandlingsmetoder
  • - Hvordan man ikke bliver syg igen og andre

DER ER KONTRAINDIKATIONER. HØR EN SPECIALIST

"Phytolysin" til prostatitis hos mænd: brugsanvisning, sammensætning og anmeldelser

I artiklen vil vi overveje effektiviteten af ​​"Phytolysin" i prostatitis hos mænd.

Dette lægemiddel, i nærværelse af denne patologi, er kendetegnet ved dets effektivitet og derudover ved en øjeblikkelig smertestillende virkning. Derudover kan den bruges til at forhindre en sygdom eller til at komme sig fra andre sygdomme..

Det er værd at vide, at omkring 50 procent af mændene over fyrre ifølge statistikker lider af et problem som prostatitis, og derfor er du nødt til at tage sig af dit helbred på forhånd. I tilfælde af at der observeres et akut forløb af patologi, skal kun den behandling, der er ordineret af den behandlende læge, anvendes.

Men hvis prostatitis er en langvarig sygdom, vil medicin baseret på naturlægemidler være effektive, når du bruger kompleks opsving. Mange patienter er reddet fra prostatitisymptomer takket være brugen af ​​urtete, men ikke alle har mulighed for at brygge sådanne drikkevarer. Og i dette øjeblik kommer "Fitolysin" -midlet til undsætning. Med prostatitis hos mænd er det uerstatteligt.

Mulighed for anvendelse

En sygdom som prostatitis er et ret almindeligt problem hos mænd efter tredive. Denne patologi er en inflammatorisk proces i prostata. Der er en hel del grunde til denne sygdom, der starter med indtrængen af ​​smertefuld mikroflora gennem urinvejene og slutter med forskellige stressende situationer..

Denne patologi er meget vanskelig at behandle, derfor, i kampen mod sygdommen, vil ikke kun medicin være effektiv, men også brugen af ​​urtemedicin, som kan bruges i lang tid uden at skade kroppen. Et af de mest effektive midler er "Fitolysin", for mænd med prostatitis bruges det ofte.

Prostatitis er en sygdom, der medfører meget ubehag i mænds sædvanlige liv, primært forbundet med lidelser i vandladningsprocessen. I dette tilfælde er der en brændende fornemmelse, kramper og en følelse af ufuldstændig tømning af urinblæren. Derudover kan der være en konstant trang til at tisse..

Desuden begynder som regel problemer i seksuelt liv at dukke op. Disse udtrykkes ofte i form af erektil dysfunktion (i dens delvise eller fuldstændige fravær). Smertefulde fornemmelser under samleje sammen med for tidlig sædafgang og så videre er ikke udelukket. For at forhindre kronisering af processen er det nødvendigt med rettidig behandling af prostatitis hos mænd. "Fitolysin" kan hjælpe med dette.

Hovedterapien af ​​inflammatoriske processer er rettet mod at eliminere årsagerne, der fremkaldte sygdommen. Det er også nødvendigt at fjerne betændelse i organet. Lægemidlet ordineres normalt under forværringer og med et fald i symptomer og derudover som et antiseptisk og antiinflammatorisk lægemiddel..

Brugsanvisning til "Fitolysin" til prostatitis gives nedenfor.

I mellemtiden, lad os tale om frigivelsesformen for det præsenterede medicinske produkt og finde ud af, hvilke ingredienser der er inkluderet i dets sammensætning..

Sammensætning

Som nævnt ovenfor er lægemidlet helt baseret på naturlige ingredienser. Producenten af ​​denne medicin er et polsk firma. Dette lægemiddel produceres i form af en pasta, som skal tages oralt. Det er værd at bemærke, at det smager helt ubehageligt, men det er tilladt at fortynde det med vand. For ikke at fremprovokere en gag-refleks er det nødvendigt at sluge "Fitolysin" straks ved behandling af prostatitis hos mænd.

Sammensætningen af ​​denne medicin er unik.

Dette lægemiddel produceres i et volumen på 100 ml i hvert rør. For at bevare medicinens nyttige egenskab er det nødvendigt at opbevare det ved en temperatur, der ikke bør overstige 25 grader. Fordelen ved denne medicinske pasta er bekvemmeligheden ved brugen. I sammensætningen af ​​det pågældende lægemiddel er der visse komponenter, takket være hvilke det er muligt at opnå en anden effekt:

  • Tilstedeværelsen af ​​fuglehøjlanderen er i stand til at behandle sten til sand, hvilket har en positiv effekt på tilstanden i urinvejene.
  • Tilstedeværelsen af ​​hvedegræs har en positiv effekt på metaboliske processer.
  • De birkeblade, der udgør sammensætningen, har antiødemegenskaber og forhindrer desuden væksten af ​​patogene bakterier.
  • Brok kan have antiinflammatoriske virkninger.
  • Persille i kombination med løgskal øger væggens tone og forårsager en positiv effekt på urinvejene.
  • Takket være hestestert forbedres blodcirkulationen, og stagnation i bækkenet fjernes, hvilket normaliserer vandladningsprocessen.
  • Bukkehorn kan have en positiv effekt på patienters psykologiske tilstand.

Bukkehorn er en lægeplante, der er meget vigtig for mennesker på grund af det faktum, at mange mænd oplever alvorligt ubehag med prostatitis. Ud over alle disse planter og urter indeholder dette lægemiddel essentielle olier, der har en positiv effekt på tilstanden af ​​prostata. Lad os derefter gå videre til instruktionerne til brug af dette værktøj..

Metode til anvendelse

Så lad os finde ud af, hvordan man bruger "Fitolysin" til prostatitis hos mænd.

For at være yderst effektiv skal du tage det i lang tid. For at forberede denne medicin skal du fylde et glas med kogt vand halvvejs og tilføje en skefuld middel der. Som nævnt ovenfor kan pastaen have en ubehagelig smag, og det tillades derfor at tilsætte lidt honning til opløsningen sammen med sukker, mynte eller citronsaft..

Før eller efter måltider?

Det anbefales at tage dette lægemiddel straks efter et måltid. Det er tilladt at drikke midlet to til fem gange om dagen. Varigheden af ​​sådan behandling afhænger direkte af patienternes individuelle karakteristika og patologistadiet..

Men du kan ikke stoppe behandlingen tidligere end den fastsatte tid, da symptomerne på prostatitis hurtigt kan vende tilbage. Men som regel varer terapi ikke mere end en og en halv uge. Hvis behandlingen er effektiv, vil lægen være i stand til at genoptage opsvinget umiddelbart efter pausen..

Speciel diæt

For at det antiinflammatoriske lægemiddel "Fitolysin" skal være meget mere effektivt sammen med dets anvendelse er det bydende nødvendigt at følge en særlig diæt. Fra den nærende diæt er det bydende nødvendigt at udelukke produkter i form af citrusfrugter, alkohol, krydret, røget og stegt mad. Derudover vil det ikke være overflødigt at udelukke marinader. Lægen vil også anbefale under behandlingen at følge drikregimet, der skal indtages mindst to liter væske om dagen.

Til hvilke formål er ordineret?

Det blev allerede nævnt ovenfor, at dette lægemiddel ikke kun er effektivt til behandling af prostatitis, men også inden for rammerne for at slippe af med andre ubehagelige lidelser. Efter brug kan du opnå følgende effekt:

  • Normalisering af vandladning.
  • Eliminering af bakterievækst.
  • Forebyggelse af stagnation og stendannelse.
  • Fjernelse af spasmer.

Takket være denne handling observeres en forbedring ikke kun i prostataens funktion, men også i de organer, der er placeret i nærheden..

For at klare denne sygdom har patienten brug for en omfattende behandling, som kun vælges efter at have bestået et bestemt antal af alle slags tests for at identificere patogenet. Det præsenterede medicinske produkt har nogle kontraindikationer, så finder vi ud af hvad.

Er brugen af ​​"Fitolysin" til prostatitis hos mænd altid tilladt??

Kontraindikationer

På trods af at lægemidlet har en naturlig sammensætning, er det stadig ikke værd at bruge det uden at konsultere en læge. Det pågældende lægemiddel har følgende kontraindikationer:

  • Tilstedeværelsen af ​​fosfatsten i patienten sammen med mavesår og nefrose.
  • Tilstedeværelse af hjertesygdomme.
  • Udvikling af skrumpelever, ødem eller nefritis og derudover hepatitis.

Ved behandling af prostatitis med "Fitolysin" kan der forekomme negative reaktioner i kroppen.

Bivirkninger

I tilfælde af at du bruger dette lægemiddel i nærvær af disse kontraindikationer eller uafhængigt øger doseringen, kan du opleve bivirkninger ved at bruge denne medicin. På grund af den specifikke smag på baggrund af brugen af ​​dette middel kan afhængigheden af ​​mad ændre sig hos patienter, men disse forsvinder snart.

Bivirkninger forekommer ofte i form af en allergisk reaktion, så mænd kan opleve kløe sammen med brændende og rødme i huden. Også udseendet af sådanne ubehagelige symptomer som kvalme i kombination med afføringsforstyrrelse og modtagelighed for sollys er ikke udelukket. Som praksis viser, forsvinder alle disse symptomer hurtigt efter brug af dette lægemiddel..

Interaktion

Under behandlingen skal kun den behandling, som lægen har ordineret, overholdes. Det er værd at vide, at med samtidig behandling med antibiotika og antiinflammatoriske lægemidler øges effektiviteten af ​​brugen af ​​alle lægemidler. Det blev bemærket, at effektiviteten af ​​brugen af ​​"Diclofenac", "Nialamid", "Ibuprofen" og "Pyrazidol" efter behandling med det præsenterede middel..

Det anbefales ikke at bruge medicin, der indeholder vitamin A og E, mens du bruger medicinen "Fitolizin". Du skal bruge sådanne lægemidler adskilt fra denne pasta. Det anbefales også at tage den beskrevne medicin med forsigtighed, hvis mænd har diabetes, da de stoffer, der udgør den, kan øge koncentrationen af ​​sukker.

Under behandling med "Fitolizin" er det bydende nødvendigt at overholde metoderne til genopretning, som vil blive ordineret af den behandlende læge. Men det er værd at huske, at dette lægemiddel er fremstillet på basis af naturlægemidler, hvilket betyder, at det er i stand til at fremkalde bivirkninger, især allergier..

Anmeldelser om "Fitolysin" til prostatitis hos mænd

Der er mange positive anmeldelser om stoffet. Mænd skriver, at denne medicin faktisk hjælper med at bekæmpe et sådant problem som prostatitis. En sådan stor effektivitet af det pågældende lægemiddel forklares af dets komponenters naturlighed..

Som patienter siger i anmeldelser om "Fitolysin" til prostatitis hos mænd, er det nødvendigt at tage højde for følgende nuance: kroppens reaktion sammen med hastigheden på starten af ​​en positiv effekt er meget individuel, og derfor anbefales det at tage det som ordineret af lægen. Det er sandsynligt, at dette lægemiddel kan hjælpe nogle patienter ret hurtigt, mens det for andre vil være helt ineffektivt..

Konklusion

Generelt er enhver patologi, inklusive prostatitis, meget lettere at forhindre end at behandle med medicin senere. Derfor er det nødvendigt at udføre forebyggelse af denne urologiske lidelse og systematisk udføre en undersøgelse af en urolog.

Vi undersøgte funktionerne i brugen af ​​"Fitolysin" i prostatitis.

Hvordan man tager Fitolysin til prostatitis hos mænd, effektivitet

Mænd, der lider af urologiske sygdomme, skal normalt gennemgå en kompleks behandling. Urologer inkluderer urtemedicin i terapi, for eksempel phytolysin. Med prostatitis hjælper det med at klare smerter og forstyrret diurese.

  • Beskrivelse
  • Frigør formular
  • Indikationer
  • Phytolysin: brugsanvisning til prostatitis
  • Kontraindikationer
  • Bivirkninger
  • Effektivitet
  • Phytolysin: pris og hvor man kan købe?
  • Anmeldelser af mænd

Beskrivelse

Phytolysin produceres på basis af anlægskomponenter. Fjerner effektivt sand og små sten fra kroppen. Nøgleegenskaber ved lægemidlet:

  • Eliminering af betændelse
  • Undertrykkelse af mikrobiel aktivitet;
  • Acceleration af urinudskillelse
  • Fjernelse af spasmer;
  • Reduktion af smerte.

De vigtigste komponenter i urtemedicinen:

  • Persille - normaliserer urinproduktionen, toner blærens vægge, desinficerer;
  • Løgskaller - eliminerer bakterier;
  • Horsetail - har en hæmostatisk og vanddrivende virkning;
  • Bird Highlander - reducerer betændelse
  • Bukkehornfrø - berolige og gendanne den følelsesmæssige baggrund;
  • Birkeblade - forhindrer dannelsen af ​​sten, reducerer hævelse;
  • Goldenrod - forbedrer immunforsvaret;
  • Gryzhnik - påvirker inflammatoriske foci;
  • Lovage rod - har en desinfektionsmiddel virkning.

Yderligere komponenter i sammensætningen - æteriske olier:

  • Fyrretræer;
  • Orange;
  • Måtter;
  • Salvie.

Estere reducerer desuden betændelse og har en vanddrivende virkning.

De vigtigste træk ved lægemidlet:

  • Ingen begrænsninger for bilkørsel og professionelle aktiviteter i forbindelse med kontrol af præcise mekanismer
  • Bekvemmelighed ved beregning af doser;
  • Langvarig brug er ikke vanedannende for kroppen.

Frigør formular

Phytolysin er tilgængelig i form af en pasta til fremstilling af en suspension. Kompositionen har en genkendelig duft og en mørkegrøn farvetone. Pakket i aluminiumsrør. Mængden af ​​en pakke er 100 g.

Indikationer

De vigtigste indikationer for anvendelse af phytolysin:

  • Urolithiasis sygdom;
  • Forebyggelse af gentagelse af stendannelse i organerne i kønsorganet;
  • Pyelonephritis;
  • Blærebetændelse;
  • Prostatitis.

Med diagnosticeret betændelse i prostata hos mænd anbefales stoffet til:

  • Indflydelse på betændelsesprocesser;
  • Reduktion af ødem i kirtelorganet;
  • Behandling af urinudskillelse
  • Eliminering af smerte under vandladning
  • Styrke immunitet
  • Forebyggelse af komplikationer i form af nyresten;
  • Gendannelse af den psyko-emotionelle tilstand;
  • Reduktion af ubehagelige og smertefulde symptomer
  • Gendannelse af metaboliske processer i det berørte organ.

Phytolysin: brugsanvisning til prostatitis

Doseringerne til suspensionen ordineres af urologen baseret på patientens individuelle egenskaber. Varigheden af ​​behandlingsforløbet er mindst 1 måned. Standard terapeutisk regime:

  • At tage medicinen tre gange om dagen
  • En spiseskefuld pasta skal fortyndes i 2/3 glas køligt rent vand, blandes grundigt;
  • For at forbedre smagen er det tilladt at tilføje honning eller sukker, et par mynteblade;
  • Du skal drikke produktet ca. en halv time efter at have spist..

I behandlingsperioden er der yderligere anbefalinger, der skal følges:

  • Drik mindst 3 liter væske om dagen;
  • Fjern alkoholholdige drikkevarer, fede fødevarer, dåse mad, røget kød, marinader, syltede agurker, stegte og krydret mad fra kosten;
  • Spis mere grøntsager og frugt.

Når du har gennemført kurset, skal du holde pause. Om nødvendigt kan behandlingen gentages.

Kontraindikationer

Selv urtepræparater kan have begrænsninger på deres indtagelse. Den vigtigste kontraindikation er individuel intolerance over for komponenterne i sammensætningen. Phytolysin til prostatitis hos mænd anbefales heller ikke til følgende patologier:

  • Tilstedeværelsen af ​​sten af ​​fosfatoprindelse
  • Nefrose;
  • Nefritis i det akutte stadium
  • Utilstrækkelig nyrefunktion
  • Glomerulonephritis;
  • Mavesår og gastritis;
  • Hjertesygdomme;
  • Hævelse forårsaget af hjerte-, lever- eller nyresygdom
  • Hepatitis;
  • Pankreatitis;
  • Cholelithiasis;
  • Skrumpelever.

Derudover er lægemiddelbehandling forbudt i barndommen og ungdommen..

Bivirkninger

Kroppens negative reaktioner på at tage medicin er sjældne. De ser ud som:

  • Hudallergier - rødme, udslæt, kløe;
  • Diarré, kvalme, opkastning
  • Øget modtagelighed for ultraviolet stråling
  • Ændring i smagsopfattelse
  • Følelse af generel svaghed.

Naturlægemidlet skal tages under hensyntagen til særegenhederne ved dets interaktion med andre lægemidler. I henhold til oplysningerne i brugsanvisningen forbedrer Phytolysin effekten:

  • Monoaminoxidasehæmmere;
  • Medicin, der reducerer blodkoagulation
  • Medicin, der sænker sukkerindholdet
  • Ikke-steroide inflammatoriske lægemidler.

Værktøjet reducerer effektiviteten:

  • Pentobarbital;
  • Paracetamol;
  • Alpha-tocopherol;
  • Betakaroten.

Effektivitet

Effektiviteten af ​​Phytolysin manifesteres i videst muligt omfang med et forlænget behandlingsforløb. Ifølge anmeldelser fra læger og patienter er stoffet effektivt til behandling af betændelse i prostatakirtlen af ​​enhver etiologi..

Afslutning af hele kurset hjælper ikke kun med at fjerne ubehagelige symptomer, men også til fuldstændigt at eliminere årsagerne til sygdommen. Langvarig terapi giver dig mulighed for at konsolidere effekten af ​​kompleks behandling og helbrede prostatitis hos en mand.

Phytolysin: pris og hvor man kan købe?

Phytolysin er kommercielt tilgængeligt. Pastaen kan købes fra et apotek eller online farmaceutiske butikker uden recept. Prisen afhænger af:

  • Regionen, hvor apoteket ligger;
  • Handelsmargener for en kæde eller et privat apotek.

Omkostningerne ved et lægemiddel varierer mellem 150-350 rubler.

Anmeldelser af mænd

Urtepræparater bliver mere og mere efterspurgte af patienter på grund af deres høje sikkerhed for kroppen. På fora dedikeret til mandlige problemer kan du finde forskellige meddelelser om oplevelsen af ​​at bruge Fitolysin-pasta til prostatitis. Anmeldelser har i de fleste tilfælde en positiv farve og bekræfter effektiviteten af ​​lægemidlet, selvom der er andre.

Anton, 56 år gammel:

”På råd fra en urolog drak jeg Fitolizin i ca. 2 måneder som et middel mod prostatitis. Den specifikke aroma og udseende syntes ubehagelig i de første dage, men så blev jeg vant til det, især følte jeg effekten. Den sidste undersøgelse viste, at prostatakirtlen vendte tilbage til normal med hensyn til funktionalitet og størrelse. Ubehaget var også væk, og sexlivet blev bedre ”.

Boris, 50 år gammel:

”For ca. 3 år siden blev jeg diagnosticeret med kronisk prostatitis. I løbet af det forløbne år er tilbagefald af en ukendt årsag blevet hyppigere. Jeg skiftede urolog, og den nye læge anbefalede at tage Fitolysin. Jeg følte ikke resultaterne, selvom der heller ikke var nogen bivirkninger. Jeg opgav ikke behandlingsforløbet og afsluttede behandlingen til slutningen. Sygdommen er ikke forsvundet, erektil dysfunktion skrider frem ".

Pavel, 41 år gammel:

”På baggrund af prostatitis drak Phytolysin i 6 uger. Først var der trang til at kaste op på grund af den ubehagelige smag. Så læste jeg, at du kan tilføje skat, og fulgte rådene. Det blev meget bedre, de ubehagelige reaktioner var væk. Efter behandlingsforløbet forsvandt ikke kun sygdommens tegn fuldstændigt, men også selve prostatitis. Jeg håber, at jeg ikke længere behøver at gennemgå dette, men som en sidste udvej kender jeg en fremragende medicin til at slippe af med sygdommen ".

Phytolysin til prostatitis hos mænd: anmeldelser, beskrivelse og brugsanvisning

Mange mænd vælger urtemedicin for at bekæmpe symptomerne på prostatitis og betragter dem som helt sikre. Et af disse lægemidler er Fitolysin-pasta. På trods af den naturlige sammensætning skal phytolysin til prostatitis hos mænd tages med forsigtighed og kun som anvist af en læge på grund af risikoen for bivirkninger.

Generel beskrivelse af lægemidlet

Pastaen er beregnet til intern brug

Phytolysin er et naturligt præparat, der indeholder et kompleks af planteekstrakter. Det bruges til behandling af dysuriske lidelser, har en vanddrivende og antiinflammatorisk virkning.

I sammensætningen - mere end ti medicinske urter med en vanddrivende virkning. Ekstrakten af ​​disse urter (hvedegræs, løgskal, bukkehorn, persillerod osv.) Infunderes med ethanol. Dannende stoffer i sammensætningen - naturlige olier af salvie, appelsin, mynte, fyr samt stivelse, glycerin og renset vand.

Produktet er en grønlig blød pasta med en specifik lugt af naturlige olier. Pastaen er pakket i et blødt plastrør, volumen - 100 g.

Værktøjet bruges ikke eksternt på trods af frigivelsesformen. Pastaen fortyndes med vand, resultatet er en duftende suspension, der anvendes oralt.

Denne form for frigivelse giver dig mulighed for at bevare helbredende egenskaber af medicinske urter uden behov for konserveringsmidler og en stor mængde ethanol, som det gøres i dråber..

Fytopræparatets egenskaber

Phytolysin til prostatitis er et effektivt naturligt middel til forbedring af vandladning. Lægemidlet har en kompleks effekt:

  • vanddrivende virkning,
  • lindring af blærekramper og smerter under vandladning,
  • antiinflammatorisk virkning,
  • stigning i daglig urinproduktion,
  • afslapning af de glatte muskler i urinrøret og blæren,
  • antimikrobiel virkning.

At tage stoffet stimulerer udskillelsen af ​​urin uden smerter og kramper. Da de medicinske urter i sammensætningen har en antiseptisk virkning, kæmper medicinen effektivt mod fokus for infektion i prostata og blære.

Derudover reducerer lægemidlet inflammatoriske reaktioner og ødem i det berørte organ og løser derved problemet med dysuri på baggrund af prostatitis.

En anden egenskab er udvaskning af organiske aflejringer i tilfælde af urolithiasis. Lægemidlet hjælper med at fjerne sand fra nyrerne, samtidig med at smerter minimeres.

Indikationer for brug

Den vigtigste indikation for udnævnelse af Phytolysin & # 8211, urolithiasis

På trods af den ret almindelige praksis med at bruge Phytolysin til prostatitis hos mænd, er denne sygdom ikke på listen over indikationer for brug af lægemidlet.

Lægemidlet ordineres til behandling af urolithiasis, da det stimulerer udskillelsen af ​​sand i urinen. Det anbefales også at bruge pastaen til blærebetændelse og andre infektiøse og inflammatoriske sygdomme i urinvejene, i hvilken kategori prostatitis falder.

Apoteket præsenterer to former for frigivelse af lægemidler - pasta og kapsler. Pastaen er et vanddrivende middel, men kapslerne har en helt anden sammensætning. Lægemidlet i kapselform kaldes Phytolysin Prenatal og ordineres til behandling af ødem og blærebetændelse hos gravide kvinder..

Brug af medicinen Fitolysin til prostatitis skal aftales med den behandlende læge.

Kontraindikationer

Lægemidlet bør ikke tages i tilfælde af nyresvigt på grund af risikoen for forringelse af organet. I tilfælde af urinrørstrikur er lægemidlet kontraindiceret. Særlig opmærksomhed skal rettes mod mænd med akut urinretention på baggrund af prostatitis, da i dette tilfælde er brugen af ​​fytopræparat med en vanddrivende virkning potentielt farlige og alvorlige komplikationer. Akut urinretention kræver akut lægehjælp og installation af et kateter for at lindre blæren, du bør aldrig tage diuretika alene..

Ved kongestiv hjertesvigt og andre tilstande, der kræver et fald i væskeindtag, er lægemidlet kontraindiceret.

En anden vigtig kontraindikation er enhver sygdom, hvor blodpropper øges.

I akutte former for nefritis og nefrose er lægemidlet kontraindiceret..

Vær opmærksom på præparatets sammensætning. Nogle medicinske urter i sammensætningen kan forårsage en allergisk reaktion, så stoffet bør ikke tages af mennesker med individuel intolerance over for en eller flere komponenter i pastaen.

Bivirkninger

I perioden med at tage stoffet kan gastrisk ubehag forekomme

Lægemidlet er usikkert, forårsager ofte bivirkninger, især ved langvarig brug og manglende overholdelse af de anbefalede doser. Blandt kroppens sandsynlige negative reaktioner på Fitolysin-pasta:

  • Allergisk reaktion,
  • svimmelhed,
  • dyspeptiske lidelser,
  • øget følsomhed over for UV-stråling,
  • nyrekolik.

Allergi manifesterer sig normalt som hududslæt og kløe, men der er registreret tilfælde af hurtigt stigende Quinckes ødem. Alvorlig allergisk reaktion bør straks søge lægehjælp.

Dyspeptiske lidelser manifesteres ved kvalme og opkastning, diarré eller forstoppelse kan udvikles. Hvis denne reaktion vedvarer i lang tid, skal du konsultere din læge om muligheden for at erstatte lægemidlet med et andet lægemiddel..

Svimmelhed er forårsaget af et fald i blodtrykket på grund af eliminering af overskydende væske. Normalt passerer denne effekt inden for en dag efter indtagelse af lægemidlet, men i nogle tilfælde kan det ledsages af et tab af styrke og hovedpine, hvilket indikerer hypotension og kræver seponering af lægemidlet.

Øget følsomhed over for sollys manifesteres ved udseendet af alderspletter og soleksem. Under behandlingen skal du afstå fra solbadning..

specielle instruktioner

Hvis sundhedstilstanden er forværret, mens du tager stoffet, smerter og smerter i urinrøret, blod i urinen, generel utilpashed, skal du stoppe med at tage pastaen og konsultere en læge. Sådanne symptomer indikerer beskadigelse af slimhinden ved hjælp af sten eller sand og kræver forsigtighed..

Lægemidlet bør ikke tages sammen med andre lægemidler, da den vanddrivende virkning fremskynder eliminering af andre lægemidler, hvilket reducerer deres effektivitet betydeligt.

I tilfælde af ødem forårsaget af nyre- eller hjertesvigt er indtagelse af lægemidlet kontraindiceret, da et diuretikum kan forværre patientens generelle tilstand.

Med prostatitis skal du nøje overvåge ændringer i trivsel. Hvis du oplever svær smerte, urinretention og hæmaturi, skal du straks kontakte din tilstedeværende urolog.

Sådan skal du tage Phytolysin til prostatitis

Mange mænd betragter Phytolysin som et sikkert alternativ til alfablokkere, men dette er grundlæggende forkert. Du kan kun tage et lægemiddel for at lindre prostatitisymptomer som anvist af en læge, da dets virkning på prostata er uforudsigelig i modsætning til alfablokkere, hvis virkning er godt undersøgt..

Lægemidlet kan tages til kronisk prostatitis uden forværring, men med akut bakteriel betændelse er det bedre at afstå fra medicin på grund af risikoen for at udvikle akut urinretention.

Med adenom er lægemidlet ineffektivt, da det lidt påvirker prostataødem.

Det er nødvendigt at tage medicinen en teskefuld tre gange om dagen. Pastaen fortyndes i 100-150 ml varmt kogt vand, omrøres grundigt, indtil der opnås en homogen suspension og drikkes derefter. Det anbefales at drikke suspensionen umiddelbart efter et måltid..

Varigheden af ​​behandlingsforløbet afhænger af indikationerne og individuel tolerance. Instruktionerne siger, at medicinen skal tages i 2-4 uger. Med prostatitis anbefales det at gennemgå et syv-dages behandlingsforløb, evaluere effektiviteten og fortsætte behandlingen, hvis der er en positiv tendens. Hvis der efter en uge ikke er nogen effekt, eller tilstanden er forværret, bør du overveje at udskifte fytopræparatet med alfablokkere..

Analoger og priser

I modsætning til phytolysin blev Cernilton udviklet specielt til behandling af prostata

Omkostningerne ved et rør med fytopræparation er 450-500 rubler. Lægemidlet er ikke billigt, og dets effektivitet i prostatitis efterlader en række spørgsmål, så det kan være nødvendigt at udskifte pastaen med en anden medicin til behandling af urinveje.

En af de mest effektive analoger er fytopræparatet Urolesan. Den fås i form af dråber, prisen er 320 rubler pr. Flaske. Lægemidlet bruges i vid udstrækning i urologisk praksis, herunder som hjælp til prostatitis.

Et ret dyrt, men meget effektivt middel med lignende egenskaber er Cernilton. Dens omkostninger er omkring 1.600 rubler, men dette lægemiddel blev udviklet specielt til behandling af prostata sygdomme ledsaget af ødem og urinveje. Denne medicin har en muskelafslappende virkning, som den slapper af i blæren og urinrøret og ikke kun øger urinvolumenet. Derudover har lægemidlet antiinflammatoriske, smertestillende, metaboliserende og decongestant virkninger..

Du kan også konsultere din læge om udskiftning af Phytolysin med Doxazosin. Dette lægemiddel tilhører gruppen alfablokkere, virker på blærens og urinrøret, slapper af og gør det lettere at urinere. Omkostninger - ca. 150 rubler til en pakke med tabletter i en minimumsdosis.

Patientens meninger

Anmeldelser af mænd, der tog Fitolysin til prostatitis, blev opdelt i to lejre - stoffet hjalp nogen, andre bemærkede ikke effekten. I denne henseende anbefales det at koordinere behandlingen med dette lægemiddel med lægen..

God pasta, velsmagende, smagfuld, smuk, men ineffektiv. Penge i afløbet, prostatitis hos mig, jeg løber stadig på toilettet om natten. Jeg kan ikke anbefale.

Det hjalp mig med at slippe af med smerten, når jeg skulle på toilettet. Han tog efter et antibiotikakursus i 15 dage, da der var negative konsekvenser af akut prostatitis. Jeg kunne godt lide frigivelsesformularen - meget praktisk.

Jeg drak pastaen i næsten to uger - effekten var, men efter et par dage forsvandt den. Lettelsen var flygtig, så jeg var nødt til at gå til lægen igen. Denne gang fik jeg ordineret Prostamol Uno. Selvom det er dobbelt så dyrt, er effekten på den tredje dag. Det var med denne medicin, at det lykkedes mig at slippe af med problemer med at gå på toilettet, og jeg anbefaler ikke Fitolysin-pasta.

Plantepasta "Fitolysin" og dens muligheder i behandlingen af ​​prostatitis

Det er kendt fra statistiske data, at omkring halvdelen af ​​mænd rundt om i verden før eller senere står over for problemer forbundet med skader på prostata. Hvis du ikke tager nogen skridt til at behandle denne sygdom, bliver den kronisk, der er fyldt med alvorlige komplikationer..

Beskrivelse af lægemidlet

For at eliminere prostatitis i sin akutte periode anvendes medicin ordineret af en læge. I de fleste tilfælde anvendes antibiotika, smertestillende og antiinflammatoriske lægemidler. I perioden med remission eller i tilfælde af et langvarigt forløb af sygdommen kan du gøre med plantebaserede produkter.

Te og afkog fra naturlige ingredienser har vist sig godt. Men brygning og infusion af dem er ikke altid praktisk. Et glimrende alternativ til sådan behandling er brugen af ​​"Fitolysin" til prostatitis. Lægemidlet er et færdigt lægemiddel, der består af naturlægemidler. Dens pris er lav - op til 500 rubler.

"Fitolysin", ordineret til prostatitis, i anmeldelserne har længe etableret sig fra den bedste side. Dette er et lægemiddel fra en polsk producent, der bruges til internt brug. For at gøre det nemmere fortyndes produktet med vand. Denne løsning er kendetegnet ved en grøn farve og en specifik lugt..
Lægemidlet produceres i en mængde på 100 g. Dens medicinske egenskaber bevares under visse opbevaringsforhold. Temperaturen bør ikke overstige 25⁰.

Handling

Bestående af nyttige urtepræparater og olier, som har en fremragende antiseptisk virkning, har "Fitolysin" en gavnlig virkning på den mandlige krop. Med sin hjælp er det muligt at reducere betændelse i urogenitale systemet. Fra anmeldelserne er det kendt, at stoffet ikke er vanedannende. Dette er en anden positiv funktion..

Sammensætning

Præparatet indeholder følgende urter:

  • Løgskal. Eliminerer patogener i prostata.
  • Hvede græsrod. Har antimikrobielle egenskaber og normaliserer stofskiftet.
  • Persille. Virker gunstigt på blæren og udskiller urin.
  • Bird Highlander. Har antiinflammatoriske egenskaber.
  • Hestetail. Deltager i udskillelsen af ​​urin og har hæmostatiske egenskaber.
  • Birkeblade. Lindrer hævelse og forhindrer dannelsen af ​​nyresten, da det er et godt vanddrivende middel.
  • Bukkehorn frø. Beroliger nervesystemet.
  • Goldenrod. Det har en positiv effekt på immunsystemet og virker i kampen mod patogener.
  • Gryzhnik. Lindrer betændelse i prostata, blære.
  • Kærlighedsrod. Fungerer som et fremragende desinfektionsmiddel.

Følgende stoffer supplerer "Fitolysin": æteriske olier (appelsin, fyr, mynte, salvie), vanilleekstrakt, hvedestivelse, glycerin, agar-agar, alkohol, vand.

Frigør formular

"Fitolizin" produceres i form af en pasta. Dette gør det let at transportere og bruge. Lille aluminiumsrør kan tages med på arbejde eller på forretningsrejse.

Anvendelsen af ​​"Fitolysin" til behandling af prostatitis

Prostatitis er en sygdom, der forårsager betændelse i hele mandens urogenitale område. Urter og olier indeholdt i "Fitolizin" påvirker kroppen på mange måder. På grund af dets helende egenskaber har stoffet antiinflammatoriske og antimikrobielle virkninger..

Ved hjælp af det beskrevne værktøj fjernes små sten og sand fra nyrerne og blæren. Lægemidlet har ikke kun antiinflammatoriske, antimikrobielle og vanddrivende virkninger, men fjerner også spasmer og lindrer også smerte. Det påvirker ikke en mands psykomotoriske færdigheder, derfor er det tilladt at bruge det under kørsel og i arbejdsprocessen, der kræver øget opmærksomhed..

Funktioner af den terapeutiske proces

På trods af at dette middel mod prostatitis hovedsageligt indeholder urtepræparater, anbefales det ikke at bruge det uden at konsultere en læge. Instruktionerne beskriver, hvordan du bruger den. Til dette er 1 tsk nok. fortynd pastaen i ½ spsk. varmt vand.

For at forbedre smagen af ​​den tilberedte medicin, som ikke er særlig behagelig, kan du tilføje lidt honning eller sukker..

Doseringen ordineres af den læge, der ser på sygdomsforløbet. Lægemidlet tages 2-5 gange om dagen efter 40 minutter efter et måltid. Behandlingsforløbet vælges afhængigt af organismenes individuelle egenskaber, generelle symptomer og sygdomsforløbet. Recovery er garanteret, hvis behandlingsforløbet ikke afbrydes og afsluttes fuldstændigt.

I gennemsnit varer terapi med Phytolysin 14-45 dage. Om nødvendigt tages en pause, og behandlingen genoptages.
Den maksimale effektivitet af dette middel opnås ved hjælp af en særlig diæt. Det er vigtigt at undgå at spise røget, stegt, fedtet, syltet mad. Det er nødvendigt at opgive alkoholholdige drikkevarer og cigaretter. Kosten skal have nok grøntsager og frugt. Der bør lægges særlig vægt på drikkeordningen. Det tilrådes for en mand at drikke mindst 2 liter vand om dagen..

Ved hjælp af dette lægemiddel fjernes væske intensivt fra kroppen og dermed alle patogene mikroorganismer og giftige stoffer. Dette bringer opsving meget tættere på..

Phytolysin og andre lægemidler

På grund af dets nogle funktioner forbedrer "Fitolysin" effekten af ​​"Ibuprofen", "Diclofenac" og andre lægemidler.
Denne plantebaserede pasta påvirker absorptionen af ​​vitamin A og E, derfor anbefales det ikke at tage dem på samme tid.

Kontraindikationer

"Fitolysin" er en urtemedicin, der kan bruges af næsten alle. Men han har også kontraindikationer:

  • individuel intolerance over for en af ​​komponenterne i lægemidlet;
  • skarp nefritis;
  • glomerulonephritis;
  • nyresten af ​​fosfatoprindelse;
  • akut nyre- og hjertesvigt
  • problemer i fordøjelseskanalen i form af gastritis og sår;
  • hepatitis
  • tilstedeværelsen af ​​ødem som et resultat af hjerte- og nyrepatologier;
  • levercirrhose.

Nogle urteekstrakter, der udgør lægemidlet, har et højt glukoseindhold, så Fitolysin bør tages med forsigtighed af mennesker med diabetes..

Bivirkninger

Patienter, der behandler prostatitis med phytolysin, klager sjældent over bivirkninger. Blandt dem kan følgende negative reaktioner bemærkes:

  • Ofte er der allergiske manifestationer af kroppen til en af ​​stoffets komponenter..
  • Nogle gange kan kvalme ledsaget af opkast forekomme. Sådanne symptomer forekommer hos mennesker, der lider af problemer i fordøjelseskanalen eller i tilfælde af forkert brug af medicinen.
  • Problemer med smag kan også forekomme.
  • Øger følsomheden over for UV-stråling.

Forringelsen af ​​den generelle tilstand forbundet med brugen af ​​pastaen er årsagen til afslutningen af ​​behandlingen med "Fitolysin". I alvorlige situationer kræves der undertiden lægehjælp. I tilfælde af alvorlige allergiske reaktioner er behandling med antihistaminer nødvendig.

Undersøgelser af overdosering af lægemidler er ikke udført.

Særlige anbefalinger

Suspension fra "Fitolysin" fremstilles umiddelbart før brug.

At tage det efter måltider forhindrer irritation af slimhinden i fordøjelsessystemet..
Produktet opbevares i 3 år fra fremstillingsdatoen, som er angivet på røret.

Anmeldelser om stoffet

I de fleste tilfælde reagerer folk, der har oplevet denne medicin på sig selv, positivt om det. Lægemidlet er effektivt mod prostatitis. Alle de ubehagelige og smertefulde symptomer, der ledsager denne sygdom, forsvinder næsten efter den første brug af pastaen.



Næste Artikel
Furadonin - brugsanvisning, analoger, anmeldelser, pris